Elő a színes harisnyákkal!

EB • 2012. november 24., szombat •
Lehet kék, zöld, narancssárga vagy piros, a lényeg, hogy emelje az összhatást. Az idei tél nagy divatja a színes harisnya, mely nemcsak nőies külsőt kölcsönöz viselőjének, de még melegebb is, mint egy farmer nadrág.

Nemcsak nagyanyáink hordhatnak harisnyát

Bizonyára minden nő fiókjában lapul egy klasszikus fekete és bézs színű harisnya, idén télen azonban itt is megjelentek az extrémebb színek. A divatszakértők azt tanácsolják, nézzük át a ruhatárunkat, és ezek után szerezzünk be néhány darabot. Lehet kék, zöld, narancssárga- ebben a szezonban mindegyikben divatosak leszünk. Hódítanak még a nagy pöttyök, és az ünnepek közeledtével válasszunk az arany vagy ezüstösen csillogó fajtákból.

Figyeljünk az anyagra is, hiszen nem ugyanaz mutat jól a körömcipőben, mint a bundás csizmában. Utóbbiba húzzunk nyugodtan pamut vagy jó vastag szövésű harisnyát, a kiscipő esetében azonban maradjunk a hagyományos kivitelezésnél.

Amíg langyosak a nappalok és még nem szeretnénk megválni a nyári ruháinktól, húzzunk hozzájuk vastag harisnyanadrágot, rá pedig egy kötött pulóvert- egyszerre bohém és roppant nőies, a ruhatárunk pedig rögtön megújult. Anyagi befektetés nélkül.

Trükk a mínuszok ellen

Az igazán hidegekben sem kell lemondanunk a most oly divatos tunikákról és szoknyákról. Válasszunk egy színes harisnyát, amely megy a ruhánkhoz, vagy netalántán a sapkánk és kesztyűnk színéhez, alá pedig húzzunk fel egy sima testszínű harisnyát. Senki nem fogja észrevenni a kis trükköt, és melegebb, mint bármelyik nadrág.

Így tárold a harisnyákat

Ugye ismerős, hogy mindig pont a reggeli rohanásban nem tudjuk kihalászni a választott harisnyát a fiókból, mert összekeveredett másik hárommal. Ilyenkor a gyorsan kihúzom, a többit meg majd később összerakom elve sem működik, mert még inkább összegabalyodnak, és némi szerencsével még a körmünk is beléjük akad. Nagyon ötletes megoldással állt elő a minap az egyik női magazin internetes portálja: csak néhány vállfára van szükségünk hozzá, amire egyszerűen rögzíthetjük a harisnyáinkat. Még szebb az összhatás, ha színek, minták szerint rendezzük össze őket.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére