Elkaptuk a legújabb Fiat 500-ast! (képgaléria)

bz • 2012. június 23., szombat •
Lengyel rendszámmal futott ki az észak-olasz autópályákra szerdán néhány, a legújabb Fiat 500-as modellből. Egy szemfüles olvasónk, mobiljával készített képet a száguldozó járgányokról. Amint észrevették a fotózó autóst, a tesztautók vezetői megpróbálták lerázni őt...


Az új Fiat 500 (olvasónk felvételei)

"Úgy érzem, valami komoly dolog része lehettem..." - egy hűséges olvasónk lelkesített ezekkel a szavakkal. Üzenetéhez képeket is csatolt, amelyeken tisztán látható, hogy a torinói autógyár legújabb mini-modelljét járatják éppen a város melletti autópályán.

Az új 500-as egyébként – lévén nagyobb, mint a típus korábbi változata – az ’L’ jelzőt is magán viseli. Februári sajtóhírek szerint Szerbiában gyártják a modellt, ám az olvasónk által lekapott két autón lengyel rendszám van. Ebből pedig arra következtetünk, hogy inkább Tychyben készülhettek.


Előröl ilyen

"...Amikor észlelték, hogy  fotózom őket, hirtelen felgyorsultak, megpróbáltak lerázni." - írta Szabolcs, aki ennek ellenére jó fotókat készített a még titokban tartott autótesztről. Az infót és a képeket is nagyon köszönjük!

Ön is látott valami érdekeset nyaralás közben? Fényképezze le és küldje el nekünk! info@frisss.hu

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére