Django Szombathelyen is népszerű!

F.B. • 2013. január 24., csütörtök •
Django nem okoz csalódást. Quentin Tarantino új filmje, a Django elszabadul (18) (Django Unchained, már a mozikban) az elmúlt hetekben az Egyesült Államokban aratott, és alig három héttel az ottani bemutató után már a megzabolázhatatlan rendező legsikeresebb filmjévé vált.
Django Szombathelyen is népszerű!

A múlthéten a vadul humoros véres akciófilm átlépte az USA határait. 54 ország 6235 mozijában kezdték vetíteni, és újra bebizonyosodott, hogy Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio és Samuel L. Jackson ellenállhatatlan társaság: a bevételek 30%-kal magasabbak, mint ugyanezekben az országokban a Becstelen brigantyk-é volt.

A magyarországi nézettségi adatok még ennél is jobbak: nálunk a film 46%-kal múlta felül az előző – legalább ilyen véres – Tarantino-opusz nézettségét. A filmre egyetlen hétvége alatt majd 50 ezren, pontosan 48 616-an voltak kíváncsiak, és ezzel a Django elszabadult megszerezte a mozis toplista első helyét, a második helyre szorítva a 3 hete sikert sikerre halmozó Pi életét. Természetesen Szombathelyen is nagyon népszerű az új Tarantino film. Mindkét szombathelyi mozi közel telt házzal adta első nap a Django elszabadul című filmet. Népszerűsége töretlen, azóta is több tucat néző vált jegyet a megyeszékhelyen Tarantino westernjére. Nem túlzás azt mondani (bár még csak január van) az év egyik legnagyobb durranása lehet Tarantino újabb agymenése!

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére