Blöki az ideiglenes Frisss FM tag

FE • 2012. július 27., péntek •
Újabb taggal bővült a Frisss FM és a Frisss.hu szerkesztősége. Ezúttal egy négylábú szőrmókkal, Blökivel lett ideiglenesen nagyobb a csapat. Ő és még jó néhány társa bizony szerető gazdira vár a hétvégén.
Blöki az ideiglenes Frisss FM tag

Blöki nem csak egy kutya, hanem már tiszteletbeli szerkesztőségi tag. A Fekete István Állatvédő Egyesület talált kutyusa ugyanis ideiglenesen, míg rá nem talál álom gazdijára, a Frisss FM munkatársánál Farkas Esztinél kapott menedéket. A másfél éves spániel-tacskó keverék, kan kutyus a kezdeti nehézségek ellenére, gyorsan alkalmazkodott a körülményekhez: szobatiszta, illedelmes, rendszerető és nagyon bújós. Jólneveltségét tükrözi az is, hogy bizony ideiglenes gazdijának minden parancsát lesi. Ha ülni kell vagy feküdni, esetleg pitizni, azt sem veszi zokon, persze ha cserébe kap egy kis jutalomfalatot meg némi simogatást.

 

(Fotó: facebook.com - Turbó , aki már gazdis)

Nem ez volt az első eset, hogy ideiglenesen Friss FM munkatárs fogadott be kutyust. Nemrég Turbó, az álomszuszék, keverék, kan kiskutya lakott néhány hónapot Esztinél. Ő hamar végleges otthonra talált. Blöki azonban és még rengeteg társa vár jelenleg végleges gazdira, ezért az állatvédők ezen a hétvégén, szombaton 14 és 16 óra között örökbefogadó napot tartanak a Noé Állatklinikán.

 

(Fotó: facebook.com - A fekete kutyákat kevesen választják)

Csollányné Horváth Krisztina egyesületi tag lapunknak elmondta: Szombaton 10 fekete kutya is keres gazdát, ugyanis ezeket a jószágokat, mostanság nem szívesen választják.

 

(Fotó: facebook.com - Bömbi október óta várja gazdiját)

De mellettük gazdára vár Bömbi is, aki már október óta áll az egyesület gondozásában. Az 1 éves vizsla keverék ivartalanított kan kutyus nagyon jó fej, gyönyörű eb, aki szeretne kertes házban lakni, bejárással.

(Fotó: facebook.com - Ray nagyon hálás kutyus)

Talán ezen a hétvégén találkozik az álom gazdival Ray is, az a farkaskutya, akinek történetét már korábban bemutattuk. Savval öntötték le a kutyát…A kutyus bár nem lát,teljes életet tud élni és nagyon hálás, igazán jól jár vele az, aki magához veszi.

(Fotó: facebook.com . Cicák is keresnek gazdit)

Azok, akik esetleg a nyávogást részesítik előnyben az ugatással helyett, ne csüggedjenek, hiszen szombaton cicákat is örökbe lehet fogadni az állatklinikán.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére