Bécsben is bemutatkozott Szombathely

Frisss • 2013. január 14., hétfő •
A vasi megyeszékhely turisztikai, főként kulturális program kínálata volt népszerű Ausztria legnagyobb nemzetközi turisztikai kiállításán, a Ferienmesse utazás és szabadidő kiállításon.

A budapesti Utazás Kiállításhoz hasonló tematikájú osztrák kiállítás és vásárt évente rendezik Bécsben. Idén 70 ország 800 kiállítója 29.000 m2-es területen kínálta utazási, szabadidő eltöltési ajánlatait az utazni vágyók és szakmai látogatók (utazási irodák, vasúti, légi, hajós társaságok, turisztikai szervezetek, szállásadók, vendéglátók stb.) részére.
A kiállításnak 148.000 látogatója volt, akik január 10 és 13. között ismerkedhettek meg a 2013-as év ajánlataival, új turisztikai trendekkel.

A vasi megyeszékhelyet a szombathelyi TDM (Turisztikai Desztináció Menedzsment) szervezet, a Savaria Turizmus Nonprofit Kft. képviselte Bükfürdővel közös térségi standon. A cél, a város 2013-as évi rendezvényajánlatának, turisztikai attrakcióinak népszerűsítése volt.

A 2012-es Utazás kiállításon BudapestenAusztriában a kiállításon került először ismertetésre az Iseumi Szabadtéri Játékok 2013-as repertoárja, a Savaria Karnevál állandó programjai. Mindezek mellett a szombathelyi TDM szervezet turisztikai szolgáltató tagjainak aktuális ajánlatai is szerepeltek a szombathelyi stand kínálati palettáján. A standra látogatók főként a kulturális programok iránt érdeklődtek Szombathelyt illetően.

A TDM szervezet tagjai kiváló lehetőségnek tartják az Ausztriában való marketing megjelenéseket, így a kiállítást is, mely újabb fogyasztói bázist jelenthet számukra az osztrák piacról.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére