Titokban ment férjhez Peller Mariann

HÁ • 2012. május 06., vasárnap •
Peller Mariann élete cseppet sem unalmas. Úgy tűnik a televíziózás világában is megtalálta a helyét és a szerelem is rátalált. Igazi kis tündérmese az övé. Rendkívül színes egyéniségéről mi sem árulkodik jobban, mint hogy a FrisssFm Lazulj Velünk! műsorának visszatérő kérdésére - hogy a hölgyek miért nem tudják csukott szájjal kifesteni a szemüket - is tudta a választ. Kíváncsiak voltunk arra is, hogy mit csinál mostanság.
Titokban ment férjhez Peller Mariann

(Fotó: starity.hu)

Most igazán jól vagyok, nagyon szépen köszönöm a kérdést! Több helyen is dolgozom  és a magánéletem fantasztikusan halad, hisz idő közben feleség lettem. Munka szempontjából is eléggé le vagyok kötve, hisz dolgozom rádiónál, dolgozom a StoryTV-nél és még szinkronizálok is időnként, úgyhogy akad feladatom bőven. Minden a legnagyobb rendben halad és végre élvezem, hogy jó idő van.
 
Gratulálunk a frigyhez. Ha jól tudom, nem akartátok nagy nyilvánosság előtt tartani az esküvőt. 
 
Igen, szerettük volna, ha nem kell mindenáron pózolni, meg odafigyelni arra, hogy éppen milyen arcot vágunk, hogy nézünk ki. Szerettük volna megőrizni az esküvő intimitását és ezt a harmonikus bensőséges érzetet. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy picike, 11 fős kis házsaságkötést szervezünk meg magunknak. Igazság szerint semmi sem hiányzott belőle. Volt ünnepi ebéd, volt torta-vágás, majd egy hétvégi mini nászútra mentünk a Mátrába. 
 
 
Mikor láthatunk újra a képernyőn keresztül? TV2?
 
TV2 tájékán biztos, hogy nem, hisz már szóltak volna, ha számítanának rám. Legutóbb az Összeesküvőkben voltam műsorvezető és csak arra a produkcióra szólt a megállapodás, most úgy tűnik nincs más feladat. Egyelőre maradok a Story4-nél. Eleve ők voltak az anyacsatornám, ők adtak kölcsön arra az egy műsorra.   
 
Milyen műsorokban tündökölsz a Story4-en?
 
Van egy Napi Story című bulvár magazin-műsorom, aminek nagyon örülök, hisz a szívemhez nagyon közel áll a bulvár. Sokan lenézik ezt a témát, de engem nagyon szórakoztat, szeretek hírességekkel celebekkel foglalkozni, nyilván egy bizonyos szintig, tehát megválogatjuk a vendégeinket. Korábban csináltam interjúkat is, de az megszűnt mostanra, mert sajnos nem fér bele az időmbe. 
 
Hogyan védekezel a hirtelen jött és irtózatos hőség ellen?
 
Furcsa módon én nem vetkőzéssel védekezem, ugyan én is lengén öltözködöm, de azt vettem észre hogy számomra a hő-háztartást a hosszabb és kicsit bővebb ingek, blúzok biztosítják, hisz az nem tapad rá az ember testére, így olyan érzetem van mintha a szél folyamatosan körbejárná a testem. És jó sokat iszom, még többet mint eddig, mert az adagom két liter víz volt és most emeltem háromra. 
 
Rádiónk délutáni műsorának a Lazulj Velünk!-nek nagy visszatérő kérdése: miért nem tudják a hölgyek csukott szájjal kifesteni a szempillájukat? Tudsz nekem erre egy kielégítő választ adni?
 
Képzeld el, hogy igen. Nagyon egyszerű a válasz, én magam ezt valamelyik női magazinban olvastam még tizenéves koromban. És tényleg igaz, hogy ha az ember nyitott szájjal festi ki a szempilláját, akkor nem pislog. Próbáld ki majd egyszer (köszi). Ez olyan, mint amikor meglepnek és kitágul a szemed meg a szád és úgy marad. Így nem jön az inger, hogy pislogjál, ezért könnyebb így kifesteni a szempilládat.
 
Hónapok óta kerestük a megoldást, köszönjük szépen Peller Mariann!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére