Szombathelyi ugróköteles a You Tube legújabb sztárja (videóval)

Frisss • 2013. április 18., csütörtök •
Még csak néhány órája került fel a YouTube-ra az a videó, amelyen Bánhegyi Adrienn hihetetlen ugrókötél-tudását csodálhatjuk meg, és máris majdnem százezer megtekintést tudhat magáénak. A videó emellett még Budapest legszebb részeit is bemutatja - olvasható a kultography.hu-n.
Szombathelyi ugróköteles a You Tube legújabb sztárja (videóval)

Budapesten forgatott tavaly júniusban a világhírű YouTube filmes Devin Graham (több mint 1 millió feliratkozója és 200 millió megtekintése van a YouTube-on) egy magyar ugrókötelessel.

Új videójának témája az ugrókötél és Budapest. Devin ehhez a videóhoz a Cirque du Soleil egyik magyar artistáját választotta Bánhegyi Adriennt, aki édesapjánál Bánhegyi Attilánál a szombathelyi kötélugró klubban nevelkedett és a mai napig a triplázás (egy ugrással a kötelet háromszor hajtja körbe maga körül) világrekordere 330 ugrással, amit 2006. november 4-én állított fel és azóta senkinek sem sikerült megdöntenie. Adrienn már több mint 20 éve űzi ezt a sportágat és a mai napig keményen edz, valamint rengeteg fellépése van világszerte.

A videó producere és ötletgazdája Zippenfénig Gábor, a Lords of Gravity akrobatikus kosárlabda csapat menedzsere elmondta: „A videó – melyet 2 napig forgattunk – célja Magyarország és az ugrókötél sport népszerűsítése. Már több visszajelzést kaptam, hogy ez a videó egy igazi országimázs film, amire szívből büszkék lehetünk, ilyenekkel lehet országuk jó hírét vinni a világban. Hihetetlen, hogy valaki a saját erejéből ilyen messzire jutott” - olvasható a kultography.hu-n.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére