Sikeres, kedves és gyönyörű - a "Rubint Réka-titok"

JZS • 2012. június 27., szerda •
A napokban Vas megyébe látogat Rubint Réka fitness edző, aki amellett, hogy megtartja a soron következő Alakreform tábort, még a születésnapját is rajongóival ünnepeli majd. Kifaggattuk, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve, és hogy miben látja sikerének kulcsát.

 

Sokak példaképe, és nem csak a formás teste miatt - Forrás: www.facebook.com

Miért érzed fontosnak, hogy a rajongóiddal ünnepeld a születésnapodat?

Az egyik oka, hogy nagyon sok rajongóm a táborok, és a személyesen megtartott óráim kapcsán barátommá vált. Ez egyébként ugyanígy van a résztvevők gyermekei, és az én gyermekeim között is. A másik oka pedig az, hogy rendkívül elfoglaltak vagyunk, és a program összeállításakor inkább az időbeosztásunkat vesszük figyelembe. Mivel a születésnapom éppen egy időben lesz az Alakreform táborral, természetesnek tartottuk, hogy ott ünnepelünk majd.

Mivel készültök?

Csütörtöktől vasárnapig leszünk Sárváron, és a születésnapomon lesz egy óriási update torta is, csupa olyan finomsággal, amit a fogyni vágyók, és cukorbetegek is fogyaszthatnak.

Az Alakreform óra után is van ok a mosolygásra - Forrás: www.facebook.com

Akkor hűek maradtok önmagatokhoz. Norbival jó példaként szolgáltok nagyon sok házaspár számára, mi a titkotok?

Egy házasság, és egy család akkor tud működni, ha mind a két fél jól érzi magát a kapcsolatban. Egy személy és egy párkapcsolat olyan, mint egy hegedű, ha lehangolt, akkor mindegy, hogy milyen profi szimfonikus zenekarba teszed be, képes az egész zenekart elrontani. Én úgy látom, hogy a gyermekeink kiegyensúlyozottságának elengedhetetlen feltétele a mi párkapcsolati stabilitásunk. És ehhez mérten arra bíztatok minden nőt és férfit, hogy ne engedjék el egymás kezét. Mert amint ez az egyik fél részéről megtörténik, akkor ezt nem csak a házasság, hanem a gyermekek is megsínylik. Úgy látom, hogy a mi gyermekeink számára is az a legfontosabb, hogy mi szeressük egymást. Sokkal fontosabb anya és apa között egy ölelés, vagy simogatás, mint egy drága ajándék. Természetesen sokszor mi is nagyon sokat dolgozunk, de mindig szánunk időt arra, hogy kettesben legyünk. Ha napközben van egy-két óránk, akkor lopunk maguknak időt egy rövid találkozás, vagy akár egy közös ebéd erejéig.

 

Mindig szakítanak időt arra, hogy kettesben is legyenek - Forrás: www.facebook.com

Úgy tudom, hogy mikor Norbival a kapcsolatotok hullámvölgybe ért, akkor nyitottál a pszichológia felé. Volt valami, ami különösen megragadott?

Igazából nem a párkapcsolati válság indított el ezen az úton, hanem 11 évvel ezelőtt a média adta csillogás. Én Jászberényből, egy vidéki kisvárosból érkeztem Budapestre, és szokatlan volt számomra a rivaldafény. Ráadásul gyógypedagógiai főiskolára jártam, így nagyon távol állt a lelkivilágomtól, hogy kamerák előtt állva, egy ismert ember oldalán éljem a mindennapokat. A pszichológia irányába és a belső egyensúly megteremtésére az indított el, hogy megtaláljam saját magam, és az utam ebben a médiakavalkádban. Hogy azt, ami bennem van, azt megfelelő módon tudjam közölni, és közvetíteni az emberek felé a média segítségével. És mivel a mai napig rendszeresen járok légzésterapeutához, egyértelmű volt, hogy a párkapcsolati nehézségekben is segítségemre volt. Úgy érzem, nem lehet ebben a világban anélkül boldogulni, hogy az ember megtalálja az önmagához vezető utat, és belülről megerősödjön.

Nagyon sok nő számára igazi példaképpé váltál, és a te estedben talán felesleges is titkolni, hogy 34 éves lettél. Egy anya számára a gyermekei jelentik a legnagyobb boldogságot, tudom, de rajtuk kívül, mire vagy a legbüszkébb?

Talán arra, hogy 13 éves koromig szinte felmentett voltam testnevelésből, annyira nem szerettem a mozgást. Aztán 13-14 évesen kiálltam az elveim mellett, és elindultam azon az úton, ami az örömet, és a teljes kikapcsolódást jelentette számomra. Sosem hittem volna, hogy a mindennapos mozgás, ami sokáig a rémálmom volt, az lesz az életem legfőbb része, és annak leszek zászlóvivője. Remélem, hogy sok embernek tudtam ezzel segíteni, és az út vége még messze van. Szeretném sok ember életébe a mozgás örömén kívül, a tudatos táplálkozást is bevarázsolni.

A természetessége a legnagyobb erénye - Forrás: www.facebook.com

A Facebookon a tiétek lett a legnépszerűbb oldal Norbival, szerinted ez minek köszönhető?

Szerintem egyetlen egy dolognak: nem szabad elfelejteni, hogy az ember honnan jött, és hogy milyen sok munka és nehézség árán jutott el oda, ahova eljutott. Meg kell becsülni minden egyes embert. Ha valaki hiteles, és nem csak az élet pozitív dolgait, hanem az esetleges nehézségeket is vállalja, és azt, hogy ezeket hogyan oldotta meg, akkor ez még barátságosabbá, emberközelibbé teheti. Rengetegszer tapasztalom azt, hogy úgy lépnek oda hozzám az emberek, mintha ezer éve ismernénk egymást. -Amikor azt mondom a Facebook oldalunk kapcsán, hogy mi egy nagy család vagyunk, akkor azt azért mondom, mert valóban így érzem, igazán közvetlen kapcsolat alakult ki a követőink és köztünk.

Réka gyermekeivel: Norbi, Zalán, Lara - Forrás: www.facebook.com

Mik a terveid a jövőre nézve?

Szeretnénk alakreform edzéseket tartó tanárokat képezni. Szeretném, ha a nagyvárosokban lennének olyan trénerek, akik olyan órákat tartanak, akár ugyanabban az időpontban, mint én. Ezenkívül augusztus elején Törökországban tartunk egy tábort, ahol a résztvevők közreműködésével fogjuk leforgatni az új DVD-t. Piacvezető lett a magazinom, folyamatban van ennek az online fejlesztése is. Naptárat készítek a rajongóknak, és felkérést kaptam egy saját női magazinműsor készítésére is. Feladat van bőven, de a legfontosabbak a gyerekek, és utána jöhet minden más.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére