Megnyerte a szombathelyi dobos a Hooligans együttes versenyét

Frisss • 2013. április 18., csütörtök •
Halász Dorina, egy szombathelyi dobos lány, aki nem csak nevezett a Hooligans zenekar pályázatára, de meg is nyerte azt. Június 21-én Győrben együtt léphet színpadra a zenekarral. Vele készítettünk interjút.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Halász Dorina egy szombathelyi dobos lány, aki nevezett a Hooligans zenekar pályázatára. A verseny során liketokat kellett gyűjteni a saját videójukhoz, aki pedig a legtöbbet gyűjtötte április 15-ig az felléphet egy koncerten a zenekarral. Dorinának sikerült, megnyerte a versenyt.

Forrás: facebook

Hogy jött az ötlet? Régi rajongója vagy a csapatnak?

Igen nagyon régóta hallgatok Hooliganst, nagyon szeretem őket. Endi a zenekar dobosa a példaképem, ezért is indultam a versenyen.

Reménykedtél, hogy meg tudod nyerni?

Igen reménykedtem benne. Az elején nem is gondoltam volna, hogy tényleg megnyerhetem.

Mit gondolsz segített, hogy a Frisss.hu-n is megjelent a cikk rólad?

Igen, azt gondolom, hogy mindenképpen segített.

Mióta dobolsz? A dob nem egy csajos hangszer...

Igen ez így van, ezt sokan mondják. 5 éve kezdtem el dobolni, Hollósi Lászlótól tanultam az alapokat, másfél évig. Utána magamtól kezdtem el gyakorolni. Az ötlet onnan jött, hogy kiskorom óta kezem lábam járt, valamilyen hangszeren ki akartam magam próbálni. Furulyán kezdtem el tanulni, csak az annyira nem kötött le, és akkor így jött a dob.

Van esetleg saját bandád?

Igen, játszottam bandában, csak mivel mindannyian elmentünk más-más egyetemre, így nem tudtuk folytatni, de mindenképpen szeretnék még bandában játszani. Ez is szerepel a hosszú távú tervek között.

Van kedvenc zenekarod?

Igen a Hooligans. Ezen kívül az Alvin és a Mókusok. Főleg punk - rock zenekarok Tankcsapda, alter zenét is hallgatok Kiscsillagot például. Nagyon sokféle zenét szeretek.

Felvették már veled a kapcsolatot Endiék?

Igen, tegnap voltam Zalaegerszegen koncerten. Ott beszéltük meg a menedzserrel, hogyan lesz a továbbiakban. Azt beszéltük meg, hogy június 21-én Győrben lesz a koncert amin fellépek. Persze előtte megyek még próbákra Budapestre. Egy igazán izgalmas nyár elé nézek.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére