Kozsó vadiúj fiú bandájához castingol

HÁ • 2012. július 14., szombat •
'Kozsó egy barátságos és békés ámokfutó' - állítja magáról az énekes producer. Nincs is ezzel baj, hisz Őt már nem lehet megváltoztatni, ráadásul a magyar közönség épp az Ámokfutók reneszánsz korszakát éli, s így a banda majd egész évre be van táblázva. Kozsó ebben az évben már létrehozott egy lány bandát, s most nekiállt egy fiú bandának. Lehet jelentkezni...

A fő ámokfutóról szólnak a napi híradások, hol az államokban rontja a levegőt, hol random mód hoz létre csupa ismeretlenekből elképesztő, éneklős, táncolós, napközis bandákat. Így tesz most is, hisz ebben az évben már túl van a Jukebox babiezen, akik állítólag elképesztő sikereket érnek el külföldön, úgyhogy gondolta, most egy fiú csapatra van szüksége: 4-5 tehetséges szép fiúra.

Kozsó! Mi a helyzet?

-Hál' Istennek őrületek vannak, az Ámokfutók dübörög! Koncertezünk országszerte, határon innen és  túl is természetesen. Legyen az éppen Románia, Szlovákia vagy Szerbia, bármerre meghívnak minket, az Ámokfutók hatalmas bulikat csinál. Legutóbb éppen az EFOTT-on voltunk pár napja. Annak ellenére, hogy óriási vihar volt, iszonyatosan jó bulit csináltunk, közel hatezer fiatal egyetemistának.

Örülök neki, hogy egyre többet koncerteztek felénk!

Hál' Istennek mindenfelé járunk, vasárnap például Zalaegerszegre megyünk, az sincs messze tőletek.

(Fotó: femina.hu)

 Mi a helyzet a lánycsapatod, a Jukebox Babiez háza táján?

A csajokkal csodák vannak! Most írtak alá egy amerikai menedzsmenttel és kiadóval szerződést. A lányok is gőzerővel dübörögnek, hiszen járnak velünk is és önállóan is koncertezni, valamint most készülnek az új videoklipjükkel, amihez pedig forgatnak koncertfelvételeket is, hogy egy kicsit belevigyék a mindennapjaikat. Sőt forgatunk kulisszatitkokat a turnébusztól kezdve az öltözőig, vagy egy táncpróbától egy erőnléti edzésig, ahol szexiben nyomják, vagy akár egy vizes pólós autómosásig mindent beleveszünk, ami a mindennapi életükben történik, hogy a videoklip még színesebb legyen.

Csinik a csajok

 

A csajokról tudjuk, hogy gyönyörűek, ráadásul énekelni is tudnak, ami így együtt ugye ritkább. Hogy fogadták őket a pop bizniszben?

Nagyon pozitív a fogadtatás, de sokkal jobban koncentráltunk a külföldi fellépésekre, mint a hazaiakra, mert egy induló csapat addig, amíg nincs jó néhány slágere, kicsit nehezebb helyzetben van, pláne, ha még nem voltak egy tehetségkutatónak a szereplői. Az amerikai menedzsmentnek köszönhetően tehát minden országban megtalálhatóak és letölthetőek, sugározzák őket a televíziók, sőt az egyik nagy amerikai telefontársaság is a reklámarcának kérte fel a Jukebox Babiezt. Nem akarom elkiabálni, nagyon durván jól állnak a lányok. Magyarországon van 60-70 lekötött bulijuk, ami a mai világban pár hónapos előrevetítés szempontjából óriásinak számít, hiszen ahogy mondtam nem tehetségkutatóban tűntek fel, hanem saját erejükből kapaszkodnak fel a csúcsok felé, és kőkemény törvények szerint élik az életüket természetesen.

(Fotó: femina.hu)Órákig tudnék beszélgetni a csajokról, de úgy tudom, hogy talán az ő sikerükből kiindulva nekiálltál egy fiúbandának is.

Igen, már megkezdtük a munkálatokat, két srácot találtunk meg, és négy, maximum öttagúra tervezzük a zenekart, úgyhogy lesz majd egy válogatásunk, ahol szintén számítunk tehetséges fiatalokra. Nagyon régóta nincsen Magyarországon igazi "boyband" viszont a világtrend azt mutatja, hogy a lány és fiúcsapatok iszonyatosan futnak, és újra nyomulnak a régi csapatok is.

Az tény, hogy reneszánszát éli a bandakorszak, és sok sikert kívánok, bár nem szoktál nagyon rossz dolgokba belenyúlni...

Igyekszem ezt a jó szokásomat most is megtartani, úgyhogy ez a csapat egészen különleges lesz, mert  a saját dalaikon kívül játszani fognak Shygys és Picasso Branch nótákat is, természetesen a saját felfogásuk szerint, mert ezeket a számokat nem lehet kihagyni. Úgyhogy én bízom benne, hogy sikeres lesz a válogatás, amivel kapcsolatban pontosabb információk a www.amokfutok.hu oldalon találhatóak, vagy ha írnak az info@amokfutok.hu címre, akkor bármilyen kérdésre tudok válaszolni és felvehetjük a kapcsolatot.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére