Hivatalosan még nem beszélhet a vasi szépség

Frisss • 2013. június 29., szombat •
Eddig úgy tudtuk, hogy feloldották Kocsis Korinnát a nyilatkozattételi tilalom alól, ügyvédnője azt mondja: erről még nem kaptak értesítést.
Hivatalosan még nem beszélhet a vasi szépség

Kocsis Korinna ügyvédje arról tájékoztatta a borsonline.hu-t, hogy a szépségkirálynő egyelőre nem rendelkezik a nyilatkozattételi tilalom alóli szabályos felmentéssel. Tehát egyelőre nem beszélhet arról, miért mondott le A Szépségkirálynő harmadik helyéért járó koronáról.

– Levélben küldtük el a nyilatkozattételi tilalom alóli felmentést, valószínűleg a postai átfutás miatt nem kaphatták még meg – mondta a Borsnak dr. Berényi András, a Magyarország Szépe Kft. ügyvédje, aki kérdésünkre hozzátette: egyáltalán nem tartanak attól, hogy Kocsis Korinna bármilyen bizonyítékkal rendelkezik arról, hogy nem volt tiszta a szépségverseny.

– Erről beszélni sem érdemes, mert nem történt csalás, minden a jogszabályok és a versenyszabályok szerint zajlott. Ezért ha perre kerül sor Kocsis Korinna és a Magyarország Szépe Kft. között, az ügy kimenetele nem lehet kétséges. Jelenleg azt számoljuk, mekkora kárt okozott a produkciónak, s ha hajlandó kifizetni ezt az összeget és bocsánatot kér, akkor felesleges bíróságra mennünk – mondta az ügyvéd.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére