Győri lány nyerte az idei Miss World Hungary-t

HÁ • 2012. június 13., szerda •
Mindössze húsz éves és eddig két szépségkirálynő választáson indult, ezeket meg is nyerte Cserháti Tamara. A győri egyetemista lány fejére legutóbb, a múlt szombati TV2-es, A Szépségkirálynő című nagy sikerű műsor végén került a korona. Hogy mivel tölti mindennapjait, van-e barátja, illetve mi jön a verseny után, arról maga a királynő mesél a Frisss.hu olvasóinak.

Bencsik Emerencia Miss Intercontinental, Kocsis Alexandra Miss Earth és Konkoly Ágnes Miss Universe lett (Fotó: tv2.hu)

A tizenkét döntős lány közül egy győri lány bizonyult a legszebbnek a szombati élő műsorban. A Miss World Hungary történetében még soha nem értek el megyei szépségek olyan kiváló eredményeket, mint szombat este: Cserháti Tamara fejére került a királynőnek járó korona, míg a mosonmagyaróvári Ricza Nicolettát beválasztották a hat legszebb lány közé. A kiváló eredményről, Cserháti Tamara, azaz Miss World Hungary 2012 mesél nekünk.

(Fotó: facebook.com/cserhatitamarofficial)

Gratulálunk, Te lettél a legszebb és ha jól tudom ez idáig győri lánynak még nem sikerült, igaz?

Először is köszönöm szépen. Igen, győriként még senki sem nyert, eddig nem is nagyon indultak győriek. Ha jól tudom az eddigi választásokon még az első háromba se került be győri lány.

Hányadik versenyed volt ez?

Ez a második versenyem volt. Az első egy tini szépségverseny , még  a Miss Tini Hungary volt. Onnan is az első díjat sikerült elhoznom tizenhat és fél évesen. Ezért döntöttem már akkor is úgy, hogy mindenképp szeretném magam felnőtt kategóriában is kipróbálni, így jött ez a verseny.

(Fotó: tv2.hu)

Akkor az eddigi szépségverseny mutatód kettőből kettő, nem semmi. Mivel telt az elmúlt három és fél év? Modellkedtél esetleg?

Tanulással telt ez az időszak. Modellnek túl alacsony vagyok, hiszen 168 cm a magasságom, így inkább a szépségversenyek mellett döntöttem. De leginkább csak a tanulás töltötte ki az időmet. Leérettségiztem, felvettek az egyetemre. Egy évig csak az egyetemre koncentráltam és a vizsgaidőszak után jelentkeztem a versenyre.

Melyik egyetemre jársz?

A Nyugat Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János karára járok, mint andragógia szakos hallgató. NYME Szombathelyen, Győrben és Pesten is van, én a győri karra járok.

(Fotó: facebook.com/cserhatitamarofficial)

Milyen felkészülés előzte meg a műsort?

Az élőshow-t egy tíznapos felkészítőtábor előzte meg Herceghalmon, ahol nagyon jól éreztem magam. Rengeteg tornánk, rengeteg táncóránk volt. A TV2-es Napló műsorvezetőjétől Trvtkotól kaptunk kommunikációs felkészítő tréningeket. Egy pszichiáterrel volt beszélgetésünk, valamint a testi felkészítés Rubint Réka tartotta nekünk. A felkészülést az élőshow követte múlt szombaton, ahol azt hittem, hogy sokkal jobban fogok izgulni, mert elég izgulós típus vagyok. De nem így lett, inkább hatalmas erőt kaptam a közönségtől és attól, hogy ez a hatalmas ceremónia mind körülöttünk forgott.

Hogy fogadtad az eredményhirdetést, a koronát?

Amikor a fejemre került a korona jobbra néztem, ahol majdnem az összes családtagom helyet foglalt, valamint tudtam, hogy a tévében is rengeteg barátom, illetve családtagom követi a műsort és arra gondoltam, hogy most igazán büszkék rám. Ez hatalmas boldogsággal töltött el.

(Fotó: tv2.hu)

Mi a helyzet a magánéletben, pasi?

Most már három éve van párkapcsolatom, de ezt a részét az életemnek szeretném igazán magamnak megőrizni.

Mivel jár, hogy te lettél Miss World Hungary 2012? Mi jön ezután?

Most az első és legfontosabb feladatom, hogy a világversenyen szép helyezést érjek el, illetve megfelelően képviseljem hazánkat. Egy hónap múlva indulok Kínába Belső-Mongóliába, úgyhogy az erre való felkészülés a legfontosabb. Jelenleg angolórákra járok. Kint is lesz Miss Cherrity, Miss Bikini és Miss Sport választás, így sokat sportolok. És lelkiekben is próbálok arra felkészülni, hogy egy hónap múlva 120 lánnyal leszek összezárva, teljesen magamra utalva. Ezzel telnek a mindennapok, meg rengeteg interjúval, de hogy ezután mi lesz, azt még nem tudom.   

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére