A Buenos Slageros műsorvezetője: Kirchnopf Gergő

HÁ • 2012. június 16., szombat •
Fél éves a Buenos Slageros, csak úgy mint a Frisss FM. Kirchnopf Gergő lenyűgöző énekesi és előadói, ámbár zéró rádiós múlttal vágott bele a vasárnap esti, könnyed, laza műsor készítésébe. A kezdeti időkben még okozott némi fejtörést a műsor összeállítása, de mostanra már élvezetből csinálja. Gergő elég elfoglalt ember, hisz dolgozik főállásban, valamint az Ocho Machoval teljesen be vannak táblázva és közben a legtöbb időt két hete született kislányával, Lolával és édesanyjával próbálja tölteni. Friss apai élményeit a Frisss.hu olvasóival osztja meg elsőként.

Együtt a Kirchnopf család

Gratulálunk, megszületett a rádió "első" babája.  Mi a helyzet otthon?

Lola a legédesebb kislány. Egy hete vagyunk otthon, úgyhogy nagyon élvezzük a családi környezetben eltöltött idő minden egyes percét. Eszünk, alszunk közben meg megy a rumli, a hiszti, hogy apa ne menj el koncertre. De nekem mennem kell, ilyenkor Ő mondja, hogy ne menj, erre persze mondom, hogy hát muszáj, viszont nagyon sietek haza hozzád.

Pont ezt a párbeszédet képzeltem egy kéthetes kislányhoz. Sms-ezni szoktatok, igaz?

Sőt le is írja, küld képeslapot és a múltkor felbérelt egy repülőt és a felhők közé íratta. Elképesztően aranyos kislány. A tejfakasztó meg egyszerűen szuperül sikerült. (nevet) Fejreálltam, elcsúsztam, leestem, de tej van és ez a lényeg. Enni fog tudni a pici bőven.

A büszke apa

Mézes-pálinkával ismered a tejfakasztás hadműveletét?

Nálam a méz nincs benn. Inkább, minden ami üt. Visszatekintve mindenki elégedett volt a bulin, egy panasz sem érkezett a résztvevőktől. Jó volt a 'feetback' is, mondták, hogy bármikor megismételhetnék, jöhet a következő. Én azért most még egy picit ezzel várnék.

Ha jól számolom már fél éve fut a Buenos Slageros, akár csak a FrisssFM. Mesélj a rádiós szerepről, hisz ez új volt neked.

Abszolút szűz voltam és jó, hogy mondod, valóban fél éve futunk. Az elején azért rengeteg energiát emésztett fel számomra ez a műsor. Egyszerűen nem tudtam, hogy mi fán terem a rádiózás, hova nyúljak és társai. Mostanra már eljutottunk odáig, hogy baromira élvezem. Várom, hogy összeüljünk ötletelni, kitaláljuk a műsort, illetve, hogy a 'Jó-Kedv' forradalom továbbmenjen az adásban. Én jól érzem magam a szerepben, remélem a hallgatók is jól éreznek. Úgy néz ki működik az is, hogy olyan zenéket rakunk az adásba, amit máshol nem nagyon lehet hallani, ezzel is kiszolgálva egy réteget. De elsősorban magamat szórakoztatom, hisz egy exhibicionista állat vagyok. (nevet)

A Buenos Slágeros stábja:  Tshaba,a műsorvezetőtárs, Martin, a technikus, és Gergő

Van egy forradalmár párod a műsorban, Tschaba.

Igen, s évszaktól függően nevezem el a mi Csabinkat. Volt már fesztivál kém, de a legerősebb Dj Shadowként volt. Az egy nagyon ütős adás volt. Most pedig EB láz van, úgyhogy Ő lesz Koplárovits EBéla. Viccet félretéve, megyünk és EB kémkedünk tettestársammal, valamint hívunk célebzeneszéket, hogy mit szólnak a meccsekhez.

A spanyoloknak szurkolsz?

Nem az Argentinoknak. (nevet) De tény, hogy a spanyol foci áll a legközelebb a szívemhez. Nincs bent matek, inkább csavarnak még egyet a dolgon. Nagyon látványos a focijuk és rendkívül élvezhető.

A rádiós műsor teljes mértékben rád épül, de ne feledkezzünk meg az együttesről sem. Mi a helyzet Ocho Macho fronton?

Szerencsére egyfolytában úton vagyunk, úgyhogy nagyon nagy a pörgés, aminek nagyon örül a banda. A pontos időpontokkal és helyszínekkel bajban vagyok, én is mindig a zenekar honlapján nézek utána, így ajánlom ezt mindenkinek. Heti három, illetve négy koncerttel járjuk az országot, sőt idén ismét visszahoztuk a koncertnaptárba Ausztriát. Összességében, majdnem mindenhol ott leszünk és várunk mindenkit szeretettel.  

 


A Frisss Fm 97,7 műsorában vasárnaponként 18-20 óra között hallható Kirchnopf Gergő műsora. Az adás nyomon követhető interneten is, a Frisss.hu-n a FrisssFm-re kattintva.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére