Éden Edina bepasizott!

HÁ • 2012. július 29., vasárnap •
Az Édenhotel2 szereplői már február végén hazatértek Mexikóból és május végén a tévé-nézők számára is kiderült, hogy a luxus-realitit az Edina-Máté páros nyerte. A Frisss.hu arra volt kíváncsi, hogy a műsor gyönyörű nyertese - Edina - mihez kezd a nyereményével és mennyiben változott az élete a műsor után?

Bűnbeesés címmel indította utjára az év elején a Viasat, másodszor reality műsorát az Éden Hotelt. Edina és Máté a műsor alatt szerelembe estek egymással és annyira működött a kémia kettejük között, hogy az elkerülhetetlen is bekövetkezett. Azóta a gyönyörűség, ha nehezen is, de tovább lépett a csalfa fiún és készen áll egy új kapcsolatra. A Frisss.hu megpróbálta kideríteni, ki is az a bizonyos hóditó.

(Fotó: femina.hu)

Mi a helyzet Veled azóta, hogy megnyerted az Éden Hotelt?

Köszönöm szépen, jól vagyok, ugyanúgy élem a kis életemet, mint az Éden Hotel előtt, szerencsémre.

És mivel foglalkoztál előtte?

Hostesskedtem, illetve hostess-koordinátor voltam.

És beállsz még Te is? Tehát találkozhatunk Veled még bulikban?

Olyan sokszor azért már nem szoktam hostesskedni, de mondjuk például a Balaton Soundon ott voltam.
 
(Fotó: szexegyetem.hu)
 
Nyertél egy lavór pénzt, amit el sem tudok képzelni, hogy hogyan mutathat egyben. Mit csináltál, elbuliztad az egészet (ketten nyertek 25 millió forintot Mátéval, ezt feleződött)?
 
Nem, képzeld, szinte még hozzá sem nyúltam. Megtakarítom azt a pénzt, és mindenképpen szeretném majd befektetni, csak még nincs az a jó ötlet, az a tuti biznisz, amibe bele tenném akár egy részét is. Még gondolkodóban vagyok.

Mátéval volt egy csúnya eseted a műsorban. Mi a helyzet azóta pasi fronton?

Mátéval szerencsémre nem alkotok egy párt, de úgy néz ki, hogy hamarosan kijelenthetem azt, hogy kapcsolatban vagyok.

Ezzel most körülbelül ötmillió férfiszívet törtél össze. És mi változott az életedben a műsor után?

Nagyon érdekes, de tulajdonképpen tényleg semmi. Azon kívül, hogy egy-két ember felismer az utcán, nem veszek észre borzasztó nagy változást, aminek én örülök is. Megmaradt minden a régiben azon kívül, hogy most egy kicsit több pénzem van.
 
(Fotó: edenhotel2.hu)
 
Milyen volt Mexikó?

A forgatás télen volt, ezért nagyon örültem, hogy idén nem láttam havat. Az annyira nem hiányzott, főleg, hogy hallottam, hogy itthon mínusz 20 fokok voltak. Mexikó csodálatos volt, csak sajnos nem láthattam belőle túl sokat, mert ugyanazt a pálmafát néztem mind a 48 napban, amit bent töltöttünk a hotelben. Szép volt, jó volt, és visszamennék, ha ugyanígy nyernék.

Rengetegen voltatok bent, csupa ismeretlen ember. Hogy viselted?

Nehéz volt együtt élni idegenekkel, ráadásul olyan emberekkel, akiket nem feltétlenül szólítottam volna le a kinti életben. De erről szól ez a játék.

Ehhez kapcsolódva kérdezem, hogy köttettek világra szóló barátságok odabent?

Szerencsére voltak már előtte világra szóló barátságaim, de van egy-két játékos, akivel jóban vagyok. Például Nikivel szoktam beszélgetni és Alexával is nagyon jóban vagyok. Összességében mindenkivel jó kapcsolatot ápolok, de nem beszélek velük napi szinten.
 
A játék helyszíne (Fotó: style.hu)
 
Végül mesélj róla, hogy ki az a pasi, akit említettél?

Róla nem mesélek semmit, ha nem gond.

Akkor annyit árulj el, hogy a műsor kapcsán ismerted meg, vagy más szálról.

Nem a műsor kapcsán, teljesen máshonnan ismerem.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére