Dráma: Szívműtéte után, influenzás Schobert Norbi

FE • 2012. november 17., szombat •
Mint arról már korábban beszámoltunk nemrég komoly szívműtéten esett át az életmód guru Schobert Norbi. Ezúttal legyengült immunrendszere influenzával küzd.

Norbit az Országos Kardiológiai Intézetben műtötték meg még októberben. Az eljárás már időszerű volt mivel a fitness gurunak veleszületett szívbillentyű rendellenessége volt, amelyet 3 évvel ezelőtt egy szívultrahang vizsgálaton diagnosztizáltak.

Most azonban újabb próbatétel elé állította az élet Norbit. Az egészséges életmód fő zászlóvivője ezúttal influenzás, amely meggyengült immunrendszerének nagyon megterhelő lehet – tudatta facebook oldalán Schobert Norbi.

„ Az elmúlt héten óriási lelkesedéssel és nagyon hamar vetettem bele magam a munkába. Sajnos szombatra lázas lettem és mindenem fájni kezdett. A műtét utáni immunrendszerem még nem elég erős a közösségi munkára és durván elkapott az influenza. Ez most veszélyes, mert fájdalmas köhögéssel, folyamatos gyulladással és sajnos többlet szív-vízzel jár. Az elmúlt 3 nap csendben, szenvedésben és félelemben telt el. Az orvosok kivontak a forgalomból – tudatta követőivel Norbi.

Posztjában azt is leírta, hogy ma már jobban van, ám infúziót kap, ezért ágyhoz van kötve.

„ Elfogyott az erő, sokat tettem oda belőle az elmúlt hónapban és én sem vagyok Superman - írja. „

A fekvés egyébként lehetőséget is adott Norbinak, hogy időre befejezze a könyvét, amivel hiszi, hogy sok érzés átadása mellett a Kardiológiai Intézet is lecserélheti 18 éves készülékét.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére