Blogfolyam: bemutatjuk a frisss.hu új bloggereit

Frisss • 2013. július 06., szombat •
Blogrovatot indít a Frisss.hu, ahol többek között Mérei Tamás, Törő Tamás és Bexter blogja is olvasható lesz.
Blogfolyam: bemutatjuk a frisss.hu új bloggereit

A frisss.hu kedvéért indított el blogfolyamát Törő Tamás, aki biztosan őszintén és nyíltan, határokat feszegetve fog írni a Vas megyei és szombathelyi embereket érintő kérdésekről. Bár ez a bejegyzés kicsit korábban született, mindenképpen egy jó ráhangolódás Törő Tamás blogjára, amelyet a frisss.hu-n és a faltoro.blogspot.hu -n követhet.

Bexter is nálunk blogol

Egy fiatal, tehetséges, szombathelyi fotós is helyet kapott a frisss.hu blogfolyamában. Bexter nemrég például fantasztikus fotókat készített a Balaton partján egy régi orosz laktanyáról. A halott városról itt olvashat bővebben: http://bexter.hu/?p=3237

Mérei Tamás blogja a Frisss.hu-n

Mint azt korábban már megírtuk a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatójának blogja nem öncélú, hatalmas szerepet kap a zenekar, az igazgató több kulisszatitkot is elárul bejegyzéseiben, így többek között kiderül, hogy az intézmény épületében még a folyosón is zene szól, hogy a gazdasági vezető születésnapját vicces módon ünnepelik meg, de olyan poénok is helyet kapnak, miszerint Kesselyák Gergely (a Szerelmi bájital karmestere) hasonlít Bruce Willisre. Legutóbbi bejegyzésében a csaknem közhellyé vált mégis életünk egyik legfontosabb tanácsáról, eszközéről a háláról ír:

"Szinte valamennyi világvallásban és nagy eszmerendszerben megtalálható a hála, mint létünk elengedhetetlenül fontos eleme. "Legyünk hálásak, adjunk hálát" hangzik a mindenki előtt ismert ajánlás - de lehet ezt értelmezni bárhogyan a mai világban? Miért van rá szükség? Hogyan lehet az ember hálás, és egyáltalán, mi az a hála?"

A részletek itt olvashatóak: http://tamasmerei.blogspot.hu/2013/07/a-hala-erzese-xxi-szazdban_3300.html

A frisss.hu blogfolyamát eléri jobb oldalt a Heti Top rovat és a hírek mellett.

közösség

további frisss

lap tetejére