Az RTL néha klub - Hétfőn indul az RTL2

HÁ • 2012. szeptember 30., vasárnap •
A fű zöld, az ég kék és az élet szép. Ennyire kellene, hogy magától értetődő legyen az, hogy az RTL2. De a fű néha megsárgul, az ég éjjel fekete, az élet sokszor csúnya dolgokra képes és az RTL meg néha klub. Természetesen hétfőtől kettő lesz belőle, az osztódás pedig vasárnap este kezdődik, amikor is még kettő az egyben – akár a sampon és a balzsam – adásokat láthatunk, vélhetően utoljára az anyacsatorna emlőjén.

Szeptember 30-án este mutatja meg az RTL klub, hogy mire számíthatunk a klónadóján. Hát nagyrészt ugyanarra, amire eddig, ugyanis a Legyen Ön Is Milliomos Friderikusz féle változata, valamint a Heti Hetes nem szerez már váratlan meglepetést senkinek. Vasárnap pedig nosztalgiázhatnak majd a nézők, ugyanis a Szombat esti láz ismétléseit láthatják… na de a híresztelésekkel ellentétben nem az előző nap szombaton, hanem az előző években rögzített adásokat.

Az RTL2 logója -(Fotó: rtl2.hu)

Lesz viszont más régiség is, a bedobozolt és beporosodott Delusha Gjoni, akinek szerelmi tévelygését még nem láthatta senki, de már elég régen leforgatták, hogy biztosak legyünk benne: nem lesz Happy End. Sőt, Máté Krisztának újra éghet a talpa, hiszen újra felmelegítették a Forró nyomon című műsorát, csak most nem a TV2-n, hanem az RTL2-n láthatjuk.

Máté Kriszta is a RTL2-n tér vissza a kéernőkre - (Fotó: femina.hu)

Amiben igazán erős lesz az új csatorna, az a sorozat-felhozatal. Bár bizony olyan veteránok is képernyőre kerülnek, mint a Minden lében két kanál, azért nem kell aggódnunk, mert például a többszörös Emmy-díjas Egy rém modern család is megérkezik hazánkba. A sorozatdömping után pedig Rábai Balázsé lesz a főszerep, minden hétköznap este tizenegykor jelentkezik az RTL II Híradója.

:)

Hogy kell-e ennek a kis országnak ennyi kettes csatorna, mint az M2, a TV2, az RTL2 és egy hónap múlva még a SuperTV2 is, az valószínűleg hamarosan kiderül, addig pedig gondolkozhatunk, hogy milyen csatornabeosztás legyen a televíziónkon.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére