Árpa Attilának a legdrágább az élete

HÁ • 2012. május 12., szombat •
Árpa Attila egyre akciódúsabb életet él, hiszen az Argo 2 körüli ügyek mellett még Bruce Willis egyik ellenfeleként is helyt kell állnia az ötödik Die Hard részben. Mivel valószínűleg nem a világsztár húzza majd a rövidebbet, ezért a Frisss.hu, rengeteg dolga ellenére is felvette a kapcsolatot a filmes rosszfiúval, mielőtt még elintézi őt a halhatatlan akcióhős.
Árpa Attilának a legdrágább az élete

(Fotó: twice.hu)

Ugyebár Bruce Willis jelenleg Budapesten tartózkodik a Die Hard 5, magyarul Drágább, mint az életed című film forgatása miatt, ezért szerepelni fognak benne magyarok is. Árpa Attila például kifejezetten komoly szerepet kapott, bérgyilkosként szemtől szembe is meg fog küzdeni John McLane-nel.

-Igen, valóban leszerződtettek a Die Hard ötödik részébe, több, mint 20 forgatási napra. De ennél többet sajnos nem mondhatok, ugyanis nagyon szigorú titoktartási nyilatkozatot kellett aláírnom- mondta a könyvet is író színész, akinek állítólag a külsejét is nagyon brutálissá tették. 

A csata már csak azért is érdekes, mert Árpa nemrég kifejtette, hogy nem akar Bruce Willis sorsára jutni hajügyileg, a végkimenetel viszont a Die Hard-széria ismeretében nem lehet kérdéses. Továbbá az ügyeletes rosszfiú igéretet tett a Frisss.hu-nak, hogy a forgatás végesztével, s amint engedélyt kap, részletesen beszámol a forgatásról.

Argo 2

Ha már a forgatásról beszélgettünk Árpa Attillával, rákérdeztünk az Argo 2 jelenlegi állásáról, melynek a rendezője és producere is egyben. Biztató jövő tárt a magyar filmrajongók elé a rendező: "Az Argo 2 forgatókönyve most készült el és kapott a Filmalaptól, tehát Andrew Vajnáéktól támogatást.

-A forgatással kapcsolatban is tárgyalunk velük a jövő héten, ahol kiderül, hogy már idén, vagy csak jövőre tudjuk elkezdeni a munkát. Az Argo második felvonásában, még több hazai celebbel és sajátos kritikájukkal fogunk találkozni.-mondta a Frisss.hu-nak Árpa Attila.

Árpa Attila rendkivül izgatottan várja a forgatást, hiszen egyik szerelme ez a film. "Nagyon sok rajongója van már most a filmnek és rengeteg biztatást kaptunk a folytatáshoz. A bemutatóra körülbelül egy év múlva, tehát 2013 tavaszán kerítünk sort." -tette hozzá a színész.

Mi pedig repesve várjuk, hogy Balog Tibiék új kalandjait a mozi képernyőin keresztül lássuk viszont.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére