A Szépségkirálynő választás döntősei

HÁ • 2012. június 06., szerda •
Már csak pár nap választ el minket attól, hogy korona kerüljön Magyarország legszebb hölgyének fejére. A Hajdú Péter és a TV2 szervezésében megrendezésre kerülő, A Szépségkirálynő választás tizenkét döntősére már hetek óta lehet az interneten szavazatokat leadni. Hajdú Péter, a műsor producere szerint, a tizenkettőből legalább kilenc lány esélyes a 2012-es A Szépségkirálynő cím elnyerésére.
A döntősök (Fotó: facebook.com/aszepsegkiralyno2012)
 
A döntős lányok valóban gyönyörűek és valóban nyitott kérdés a végeredmény. Talán Hajdú Péter sem túlzott azzal, hogy idén kivételesen sok esélyes van a végső győzelemre. A jelöltekről és a verseny kulisszáiról a Frizbi műsorvezetőjével és A Szépségkirálynő választás producerével beszélgettünk.
 
Hajdú Péter: Bár minden évben ezt mondják a szervezők, de idén valóban baromi erős a felhozatal. A privát véleményem szerint, a tizenkét fős csapatból kilenc lánynak van esélye a cím elnyerésére és mindössze három gyengébb csaj van.
 
Volt egy kis tudáspróba is a lányoknak?
 
HP: Nem tudáspróba volt ez tulajdonképpen. Volt egy Miss Talent választás, ahol a lányok a tehetségüket tudták megmutatni, azon kívül egy Miss Cherity választás volt, ahol a jótékonykodásra fókuszáltunk. Ezenkívül még volt Miss Bikini, Miss Beauty Face és Miss Sport, csak úgy, mint a nagy világversenyeken. 
 
Miss Talent, nagyon izgalmasan hangzik. Milyen produkciókkal rukkoltak elő a lányok?
 
HP: Voltak arcpirítóan rossz produkciók, de valahol ennek pontosan az volt a lényege, hogy nem 'breefelik', nem készítik fel a lányokat, hanem kapnak két percet, ahol azt csinálnak, amit akarnak. Volt egy lány, aki rátátogott Selena Gomezre és mikor kértük, hogy énekeljen, azt mondta, hogy neki nincs hangja. Ilyenkor az ember elgondolkozik, hogy akkor vajon mi motiválhatta az éneklésre? Valószínűleg jobban tud varrni, vagy táncolni, de nekünk mégis tátogni akart. Viszont volt egy kifejezetten élvezhető és ötletes bűvészmutatvány, ahol Kasza Tibit lepték meg. 
 

Az hogy kinek a fejére kerül korona A Szépségkirálynő választás végén, Június 9-én este a TV2-n 19:30-kor kezdődő élő-műsorban fog kiderülni. Íme a jelöltek: 

(Fotók: facebook.com/aszepsegkiralynovalasztas2012)

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére