A Savaria Szimfonikus Zenekar Radics Gigivel koncertezik – jön az exkluzív kártya

MO • 2013. március 11., hétfő •
A Savaria Szimfonikus Zenekar - az AGORA partneri segítségével - Radics Gigivel közös koncerttel hálálja meg a kitüntetett figyelmet a közönségnek és partnereinek 50. évfordulójuk alkalmából április 13-án. A zenekar tavaly nemzeti besorolású lett, így Szombathely azon három város közé tartozik - Pécs és Győr mellett - aki rendelkezik ilyen besorolású előadó-művészeti intézménnyel. A partnerségre és a hálára építve egy exkluzív kártya kiadását is tervezik a szimfonikusok.
A Savaria Szimfonikus Zenekar Radics Gigivel koncertezik – jön az exkluzív kártya

Mérei Tamás, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója, sajtótájékoztató keretein belül elmondta, hogy Radics Gigivel - a külföldi megítélések szerint is sok szempontból kiemelkedő tehetséggel - közös hangversenyt valósítanak meg az AGORA közreműködésével. Az egész estés rendezvénynek az AGORA - Művelődési és Sportház ad otthont, április 13-án este fél 8-tól. Korábban a Hollywood Classicsban mutatkozott be a szombathelyi közönségnek az énekesnő, majd az első nagylemezének bemutató koncertjén is közreműködtek a Savaria Szimfonikusok. A nagy sikernek köszönhetően döntöttek úgy, hogy a szombathelyi közönség is részesülhet egy hasonló élményben, az áprilisi hangverseny keretén belül.

Prieger Szabolcs, az AGORA program igazgatóhelyettese hozzátette, a zenekar mellet az AGORA is jubilál idén, így közös projektjük megvalósulására ez egy kiváló lehetőség. Személyes élményeit felidézve, Priger elmondta, mikor Radics Gigi énekel, nem egy mindennapi hangot hallhatunk, s remélhetőleg az énekesnő a nemzetközi porondon is megállja majd a helyét.

Forrás: femina.hu

A sajtótájékoztatóra személyesen ugyan nem, de interneten bejelentkezett Gigi, és elmondta, hogy a hangversenyen hallhatók lesznek a saját dalai, de személyes kedvenceit is elénekli majd.  

A zenekar és az AGORA koordinációs közreműködését hosszabbtávra tervezik, programközpontú együttműködésben. A közeljövőben egy olyan zenei program megvalósulása van kilátásban, mely elsősorban a könnyűzenére épít. Ismerté vált zenekarok egy két dalát dolgozza majd fel, eredeti szereplők közreműködésével a Savaria Szimfonikus Zenekar.

A sajtótájékoztató második pontjaként a zenekar egyedülálló termékként exkluzív kártya bevezetését tervezi - partnerségre és hálára építve, erről Erős Adrienn projekt menedzser számolt be. Elsősorban a zenekar dolgozói és a bérlettel rendelkezők kapják meg a kártyát, mely nem azonos a város kártyával, de nem is bankkártyaként szolgál. A három évre érvényes, dombornyomásos kártya külleme is tükrözi majd exkluzív értékét. A zenekar olyan partnerek felkutatását tervezi, akik segítségével kedvezményeket tudnak majd garantálni a kártya tulajdonosoknak - akik a partner szót bármely formában tényleges tartalommal tudják megtölteni. Cserébe megjelenési lehetőséget kapnának a Savaria Szimfonikus Zenekar területein, valamint előfoglalási kedvezményt nyújtanának nekik. Ezzel nem tömegkártyát szeretnének kibocsátani, hanem olyan exkluzív terméket, mely a város egyetlen nemzeti zenekarának egyedülálló szolgáltatása lenne.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére