Zűr és Zavar a plakátháborúban

Petya • 2021. szeptember 18., szombat •
"Játszani is engedd" mondotta volt József Attila, de azt ő se gondolta, hogy ennek az előválasztásnak gúnyolt purparléban mindenki kiteszi a plakátját, és szó szerint a szombathelyi vécéket tömjük majd a közpénzen rendelt propagandakiadványokkal…
Zűr és Zavar a plakátháborúban

Előválasztás van, ami azt jelenti, hogy az ellenzék rendez magának egy cirkuszt, amiben eldönti, melyik jelölt-jelölt lesz az ellenzék valódi képviselőjelöltje.

Ezt annyira demokratikusan sikerült megoldani, hogy például a két jelölt - többek között Ungár (MSZP-LMP) - hirdetése a szombathelyi önkormányzat által finanszírozott lapban is megjelent - a Savaria Fórum mintegy 160 millióba kerülő ingyenes kiadványaival. A szombathelyi városháza ura Nemény András (MSZP). Vájt fülű olvasóink között nyilván lesznek jelentkezők, akik észreveszik, hogy rögtön érezhető az MSZP és az MSZP közötti hasonlóság. Ahogy Karácsony Gergely (MSZP-LMP) támogatása is.

Ungár Péter budai milliárdos eközben tovább nyomatja a kampányát; aminek egészen biztos jele a mindenhova kiszórt propagandaanyag; csak hát az a jelek szerint közpénzen is finanszírozott Savaria Fórumban is megjelent. Nyilván abból a pár milliárdos pénzikéből, ami Péteré, nem futja. Inkább a szombathelyi adóalanyok, vállalkozók pénzéből kell kifizetni, akik beteszik a közösbe a munkával megtermelt összegeket.

Megjegyezzük, állítólag 160 millióba kerül a propagandaanyag gyártása,

amit mindenki megköszönne, ha érdemi tartalom lenne benne. De az nincs. Nemény András (MSZP) eközben halkan odaszól: még pár tízezer példányt! A bokrok alatt, a bolt pultja mellett, a parkolókban, mindenhol további propagandát akarok látni; még, még, még!

(Miközben erre van pénz, közben azért persze megy a mantra, hogy a gonosz kormány hű de megszorította Szombathelyt…)

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére