Vihar jöhet - Vasárnapra halasztják a pénteki kertmozit

• 2022. július 01., péntek •
Elmarad a mai filmvetítés az Emlékmű-dombnál, a Csillag születik című filmet vasárnapra halasztják.
Vihar jöhet - Vasárnapra halasztják a pénteki kertmozit

Az alábbi közleményt küldte az AGORA szerkesztőségünkhöz:

„Sajnálattal értesítjük a közönséget, hogy elmarad a ma esti vetítés az Emlékmű dombon. Az időjárás-előrejelzés az érkező hidegfront hatására zivatart és viharos szelet valószínűsít a program idejére, így a szervező AGORA Savaria Nonprofit Kft. a nézők biztonságát szem előtt tartva úgy döntött, hogy elhalasztja a vetítést. A Csillag születik című filmet július 3-án, vasárnap, 21.30-tól az eredeti helyszínen, az Emlékmű dombon láthatja a közönség.

A szombati filmet, a Bohém Rapszódiát a tervek szerint a meghirdetett időben, július 2-án, 21.30-kor vetítik. Mint ismert, idén nyáron, több hétvégén is zenés kertmozi lesz az Emlékmű dombon.”

 

A zenés kertmozi a nyár folyamán még többször visszatér, július 22-én és 23-án a Hair, illetve a Jézus Krisztus szupersztár, augusztus 12-én a Mamma Mia mindkét része, míg augusztus 13-án az István, a király, illetve a The Wall látható.

Nincs előre kijelölt-lefoglalt hely. Mindenki úgy és ott foglal helyet, ahogy és ahol szeretne, de plédet, kisszéket, sőt, könnyed vacsorát, frissítőt ajánlott vinni. A vetítés ingyenes.

Kép: archív/szombathely.hu (Nagy Jácint)

közösség

további frisss

lap tetejére