VIII. országos multifokális szemüvegkampány a Trend Optikában

Szponzorált tartalom (X) • 2020. május 28., csütörtök •
A mostani járványügyi helyzetben a Trend Optika szemvizsgáló szalonjaiban egy forradalmian új, higiéniai szempontból teljesen biztonságos eljárással vizsgálják meg a páciensek szemét egy érintésmentes, non-kontakt új szemvizsgálati technológia segítségével.
VIII. országos multifokális szemüvegkampány a Trend Optikában

Az idei évben a Trend Optika ismét korszerűsítette egyébként is világszínvonalú vizsgálati rendelőit, és ezáltal lehetőség nyílt a legújabb eszköz, egy úgynevezett távvezérlésű foropter segítségével megállapítani a vizsgálandó személy korrekcióját, mely század dioptria pontosságra képes.

A nagy sikerre való tekintettel a Trend Optika csoport üzleteiben idén is elindult az Országos Multifokális szemüvegkampány, melynek középpontjában a multifokális szemüveg áll. A kampány szombathelyi állomásai a Trend Optikák, melyek az Essilor, a világ vezető szemüveglencse-gyártójának Varilux mesteroptikái. Országosan a multifokális szemüvegkampányban részt vevő szaküzletek a Trend Optika csoport szombathelyi, budapesti, győri, kecskeméti, hévízi és keszthelyi szalonjai, melyek a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgálópontjai.

Minden távolságban élesen

– 40 éves kor körül tapasztaljuk, hogy az apróbb betűk összemosódnak, az olvasnivalót egyre távolabb kell tartani szemünktől, hogy élesen lássunk – mondja Nagyidainé Kiss Györgyi, a Trend Optika optometrista-kontaktológusa. – A multifokális szemüveglencsék átveszik a szem – idő múlása során elvesztett – munkavégző képességét, és viselőjük visszanyerheti a természetes éleslátás élményét. Nincs szükség a szemüvegek cserélgetésére, minden távolságban élesen látunk. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a legújabb termék már extra széles látóteret eredményez, akár szélitorzítás-mentes is lehet.

A szemvizsgálatot korszerűen felszerelt szemészeti szakrendelőinkben szemész szakorvosok és optometristák végzik. Az idei év újdonsága, hogy század dioptria pontossággal tudunk korrigálni, érintésmentes, non-kontakt módon egy távvezérlésű foropter segítségével.

Elégedettségi garanciával

A multifokális szemüveg kipróbálása a „100%-os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁNAK” köszönhetően most kockázatmentes! Amennyiben a vásárló egy hónap viselés után elégedetlen – a kampány ideje alatt, a kampányban részt vevő Trend Optika csoport üzletekben vásárolt – multifokális/progresszív lencséjével, akkor azt 100% elégedettségi garanciával kicserélheti, az eredetivel megegyező minőségben és korrekciós értékben, a vásárlást követő 3 hónapon belül. A legmodernebb lencsék esetében rövid a megszokási idő, mert ezeket a természetes szemmozgás és fejtartás figyelembevételével alakították ki.

Egyet fizet, kettőt kap

Jelenleg a Trend Optika csoport szaküzleteiben országosan elérhető „MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG KAMPÁNY” ideje alatt az üzlethálózat belvárosi üzleteiben egy most futó akció keretében nagyszerű lehetőség nyílik a probléma ideális megoldására. Most egy szemüveglencsét fizet, kettőt kap, ha multifokális szemüveget készíttet nálunk bármelyik kedves vásárlónk. A legszélesebb csatornájú progresszív szemüveg viselők és a dioptriás napszemüvegre vágyók most féláron jutnak a tökéletes látás élményéhez.


Most a kampány ideje alatt a TREND Optika csoport szaküzleteiben térítésmentesen vizsgálják meg szemét, akár a legkorszerűbb érintésmentes technológiával is!

 

A Trend Optika szolgáltatásaira és akciójára jelentkezzen be MOST!

Szombathely, Fő tér 16. Tel.: 94/320-898

Szombathely, Fő tér 15. Tel.: 94/792-359

Szombathely, Savaria tér 1/G. Tel.: 94/312-105

www.trendoptika.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére