Véradás, NEA-tájékoztató, civil vezetői workshop

há • 2022. augusztus 05., péntek •
Sok véradó van, aki nyáron az üdülések miatt halasztja el a segítségnyújtást, nekik is szól a következő lehetőség: Szeptember első hetében civil véradás lesz Szombathelyen és Szentgotthárdon - hirdette meg a legutóbbi civil sajtóreggelin Gorza Norbert, a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársa. Ilyenkor elsősorban alapítványok és egyesületek közösségeit várják segítségnyújtásra.
Véradás, NEA-tájékoztató, civil vezetői workshop

Az őszi hónapokban hirdetik meg a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatait, ehhez kapcsolódóan várható, hogy a szokásokhoz híven roadshow keretében érkeznek a vasi megyeszékhelyre a Miniszterelnökség képviselői. Az aktuális kiírásokról, keretösszegekről, formai és adminisztratív tudnivalókról, újdonságokról esik szó várhatóan a Megyeházára tervezett programon.

Civil szervezeti vezető workshopot szervez a központ - tudtuk meg. Az online formában megvalósuló képzésen a leggyakrabban terítékre kerülő kérdések, tudnivalók, praktikus információk lesznek napirenden. A résztvevők segítséget kapnak a digitális átállás lebonyolításához, hallhatnak jogi és pénzügyi ismeretekről, tanulhatnak rendezvényszervezést, és azt is megtudhatják, hogyan lehet fiatalokat bevonni a civil szervezetek munkájába. Jelentkezni augusztus 19-ig lehet az info@vasicivil.hu címen.

közösség

további frisss

lap tetejére