Vendégül látják a hazai Haladás-meccseken a kórházi dolgozókat

há • 2021. augusztus 27., péntek •
Minden hazai mérkőzésén vendégül lát legalább 100 kórházi dolgozót a Haladás, azaz az idei szezon 8 itthoni meccsére összesen 800 jegyet ajánlott fel a csapat az egészségügyi intézménynek. Az ötletgazda dr. Hende Csaba volt, a klub pedig örömmel tett eleget a felkérésnek.
Vendégül látják a hazai Haladás-meccseken a kórházi dolgozókat

A most vasárnapra szóló ingyenes jegyeket pénteken vette át irodájában prof. dr. Nagy Lajos kórházi főigazgató, aki elmondta, örömmel fogadja a gesztust. – A Markusovszky Kórház óriási leterhelésnek volt kitéve a járvány miatt, és nem kizárt, hogy még lesz is. A dolgozóink irányába érkezett felajánlást szívesen vesszük, annál is inkább, mert nagyon nagy az érdeklődés a körükben a lehetőség iránt, a 100 jegyre 270-en jelentkeztek első körben. Nem is gondoltuk, hogy ennyien élnének az alkalommal – mondta a jegyek átadásán a főigazgató. Hozzátette: néhány hazai meccsre ő maga is kilátogat majd, és bízik benne, hogy a csapat idővel visszatér az első osztályba.

A felajánló Szombathelyi Haladás nevében Séllei Árpád ügyvezető igazgató azt mondta, örömmel tettek eleget dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő felvetésének, a szimbolikus ajándék ötletgazdája ugyanis ő volt. Szerettek volna ugyanakkor eleget tenni a társadalmi felelősségvállalás követelményeinek is. - Eredetileg 800, mérkőzésenként 100 belépőt ajánlottunk fel, de ha ekkora az érdeklődés a kórházi dolgozók részéről, bátran mondhatom, hogy további jegyeket is biztosítunk azoknak, akik ki szeretnének jönni a mérkőzésre. Akár mind a 270 jelentkezőt szívesen látjuk! Bízom benne, hogy a Haladás már tud olyan színvonalú szórakozást nyújtani, hogy a kórház munkatársai elfeledkezhetnek a munkáról, a gondokról, és a győztes meccs után jobb kedvvel térnek vissza a hétköznapokba – jegyezte meg Séllei Árpád.

A főigazgató kihangsúlyozta az ügyben a térség országgyűlési képviselőjének szerepét. Mint mondta, dr. Hende Csaba nem először mozdul meg a kórház érdekében, amiért hálás az intézmény.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére