Véget ért a téli programkavalkád

• 2020. március 03., kedd •
A „Jég veled” Szezonzáró Jéggálával búcsúzott a 33. jégszezontól a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség.
Véget ért a téli programkavalkád

A összesen 13 rendezvényből álló versenysorozat kiemelkedő programja volt idén is a Nemzetközi Színes Mikulástalálkozó, az Évbúcsúztató jéggála, a Családi Jégnap, amelyet az Magyar Szabadidősport Szövetség támogatott, valamint a 33. Jégfarsang, amelyet a Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése és a Vas Megyei Sportági Szakszövetségek Tanácsa közösen szervezett.

A közös bemelegítés után Varga Jenő főszervező-ötletgazda vezette fel a szezon legérdekesebb feladataiból összeállított versenyszámok sorrendjét. Öröm volt látni a gyerekek és a szülők aktivitását a feladatok végrehajtása közben - mondta el lapunknak Varga Jenő sportfeltaláló. A rendezvényen a résztvevők kreatív és szórakoztató sapkákat is bemutattak a szülők és a gyerekek nagy örömére.

A verseny legfontosabb feladata a helyes fékezés végrehajtására, a kanyarodásra épült, de a felnőttek kipróbálhatták a síbotos tolási feladatot, a kapu alatt átbújást és a fakutyázást is. A kedvező, tavaszias időben, jó hangulatban zajló korcsolyaprogram remek kikapcsolódást jelentett a korcsolya szerelmeseinek.

Eredmények:
Gyermek:
leány 1. Nemesi- Mitterstiller Liza 2. Zakar Borka 3. Nemesi- Mitterstiller Letti
fiú 1. Zakar Zolta 2. Varga Laci 3. Tóth Ármin

Serdülő:
leány 1. Nemesi- Mitterstiller Míra 2. Varga Kata 3. Babos Blanka
fiú 1. Takács Benedek 2. Vágfalvi Kristóf 3. Takács Dániel

Junior:
leány 1. Punger- Zay Lea 2. Varga Zoé 3. Major Lilla
fiú 1. Koller Ágoston 2. Tamás Péter 3. Marton Gergely

Felnőtt:
nő 1. Reiner Dóra 2. Kovács Edit 3. Simon Anikó
férfi 1. Tóth Szabolcs 2. Smehák György 3. Sághy László

Különdíjat kaptak a felnőtt nőknél: Dr Mórocz Míra, Morva Judit és Danyi Tímea

Megválasztották a 33. Jégszezon legsportosabb családját a 13 verseny összetett pontszáma alapján. Az idei évben a Nemesi család érdemelte ki ezt a díjat.

Varga Jenő elmondta, hogy áprilisban folytatódnak a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség versenyei a roller, a BMX, a futóbicikli és a görkorcsolya versenyekkel a Sportliget új görkorcsolya pályáján.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére