Harmincegyedszer is: Vasi Vasember Szombathelyen

SzR-HCs • 2015. július 10., péntek •
Másfél kilométer úszás, 40 km kerékpározás, 10 km futás és a mintegy 30 fokos meleg vár a Vasi Vasember szombat délelőtti rajtján a triatlonozókra. A sporteseményre minden eddiginél több sportembert várnak.
Harmincegyedszer is: Vasi Vasember Szombathelyen

Szombaton 11 órakor dörren el a startpisztoly a férfiaknál, fél órával később pedig a hölgyeknél – tudtuk meg Jerse András versenyigazgatótól, aki azt is elmondta, hogy a mintegy 450 vasember között a legtöbb a szombathelyi sportember lesz, de nem hiányozhatnak a budapesti, a veszprémi, a székesfehérvári, illetve a triatlon fellegvárából, Tiszaújvárosból érkező vasemberek sem. 


A frisss.hu megtudta, hogy a magyarok mellett osztrák, szlovén és ír versenyők is kipróbálják magukat a szombathelyi versenyen, de az a három kiváló sportoló sem hiányozhat, aki eddig valamennyi vasi vasembert teljesítette. 

A szervezők emlékeztettek rá, hogy a Vasi Vasember régebbi sportesemény, mint a Magyar Triatlon Szövetség, ezért is sajnálatos, hogy a szövetség nem képviselteti magát a szombati sporteseményen. 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére