Várják a lakossági kéréseket a közterületi fák metszésére

• 2022. augusztus 12., péntek •
Számít a fa egészségi állapota, és figyelembe veszik az élet- és vagyonvédelem, illetve a közlekedésbiztonság szempontjait is. Szeptember végéig lehet bejelentést tenni.
Várják a lakossági kéréseket a közterületi fák metszésére

A Szombathelyi Parkfenntartási Kft. közleményben tudatta, hogy 2022. augusztus 15. és 2022. szeptember 30. között várja a lakossági bejelentéseket a közterületi fák metszésével kapcsolatban.

Azt kérik a lakosságtól, hogy bejelentéseiknél törekedjenek a fa helyének és a fa által okozott problémának a pontos meghatározására, annak érdekében, hogy a nevezett fa a cég kollégái számára is megtalálható, a probléma felmérhető és a megoldás elvégezhető legyen.

A beérkezett metszési feladatokat a kft. a kérések elbírálását követően, az indokoltság függvényében a 2022-2023. évi metszési terve keretében, 2023. március 31-éig hajtja végre.

Felhívják rá a figyelmet, hogy a kft. a metszési indokoltság elbírálásánál és a cselekvési ütemterv összeállításánál a fák egészségi állapotát, az élet- és vagyonvédelmet, valamint a közlekedésbiztonságot tekinti elsődleges szempontnak.

A társasházak lakóit arról tájékoztatják, hogy a bejelentést elsősorban a közös képviselőn keresztül tegyék meg a lakóépületük környezetét érintő fák esetében.

A bejelentéseket írásban az info@szompark.hu e-mail-címen, a www.szompark.hu oldalon, a Bejelentések fül alatt lehet megtenni.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére