Variációk egy témára

• 2021. június 23., szerda •
A magyar labdarúgó-válogatott a németek elleni győzelme esetén akár még az F-csoport második helyén is továbbjuthatna, de négy ponttal harmadikként is a nyolcaddöntőben találhatná magát.
Variációk egy témára

Szerdán este 21 órakor Münchenben a házigazda Németország ellen lépnek pályára Marco Rossi tanítványai, és

AMENNYIBEN NYERNEK, ÚGY BIZTOSAN BEJUTNAK AZ EURÓPA-BAJNOKSÁG LEGJOBB 16 CSAPATA KÖZÉ.

A variációk tárháza a folytatásra nézve is elég bőséges. Amennyiben másodikként lépnének tovább Fioláék, úgy minden valószínűség szerint Angliával találkoznának Londonban a nyolcaddöntőben. Viszont, ha a harmadik pozícióban mennének tovább, úgy előreláthatólag a hollandokkal meccselhetnének Budapesten.

A papírforma alapján azonban a mai mérkőzésen sokkal inkább azok a németek az esélyesek, akik a kvartett második fordulójában imponáló játékkal verték 4–2-re azokat a portugálokat, akiktől a mieink az első körben 3–0-ra kikaptak.

A FRANCIÁK ELLENI REMEK TELJESÍTMÉNY VISZONT BIZAKODÁSRA ADHAT OKOT A SZÁMUNKRA.

Az is a magyarok malmára hajthatja a vizet, hogy a germánoknál többen is sérüléssel bajlódnak. Thomas Müller például biztosan nem tudja vállalni a játékot, de Ilkay Gündogan szereplése is erősen kétséges. Ezen kívül komoly esélyt jelenthet Sallaiék számára az, hogy Löw mester legénysége eléggé „gólerősen” védekezik. Azaz szinte egyetlen meccset sem tudnak kapott találat nélkül lehozni.

Az Allianz Arénában 21 órakor kezdődő derbit az M4 Sporttelevízió élőben közvetíti. Az F-csoport másik összecsapása, a Franciaország-Portugália derbi szintén 21 órakor indul, még pedig a budapesti Puskás Arénában.
 

Fotó: Szabó Miklós

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére