Válassz falmatricát olyan névvel, amilyet te szeretnél!

Szponzorált tartalom (x) • 2021. július 20., kedd •
Falmatricákból is nagyon sokfélét találsz a piacon, ahogy rákeresel az interneten. De olyat, ahol nem a szokásos, sablon matricákat láthatod évek óta, és ahol teljesítik az egyedi kívánságaidat, ötletedet, bizony nem lelsz másikat. A StickMe Collection egy olyan hazai, családi vállalkozáson alapuló cég, ahol mindent a család kis háziműhelyében, az egyéni megrendelés igényei szerint terveznek, vágnak és csomagolnak a saját kezükkel.
Válassz falmatricát olyan névvel, amilyet te szeretnél!

A gyermekkor első éveire

Amikor egy új jövevény érkezik a családba, vagy már totyogó lesz a kisbabából, a legfontosabb számunkra, hogy megadjuk neki azt a nyugodt környezetet, amiben kiegyensúlyozottan tud fejlődni. Ha a babasarok vagy babaszoba izgalmas falmatricákkal van beborítva, segíti a baba világra való érdeklődésének fejlesztését.

Csecsemő- vagy bölcsődés kor első részében még elégnek bizonyulnak a geometrikus falmatrica szettek, de ha hosszabb távra tervezünk vagy kialakult elképzelésünk van, milyen borítást szeretnénk, akkor választhatunk a StickMe Collection széles kínálatából.

Óvodás korban már kezdenek kialakulni az egyéni érdeklődési körök. A kislányok és kisfiúk szokásai kezdenek szétválni. Ha ennek megfelelően szeretnénk egy új gyerekszobát berendezni, akkor keresgéljünk a Lányos és a Fiús falmatrica készletek között.

Megelevenedett mesehősök

Amivel biztos soha nem fogsz mellényúlni, az az állatos falmatricák egyre bővülő választéka. A dínótól az erdei falmatricákon át az elefántig bármit megtalálhatsz. Ahogy nézzük a rengeteg állatfigurát, szinte úgy érezzük, hogy kedvenc mesehőseink kelnek életre a falakon. Ha szeretnéd, hogy a gyerkőc neve is kikerüljön a matrica mellé, akkor ezt is megteheted!

De ha nem egy keresztnevet szeretnél a matrica mellett látni, hanem egy egyedi elnevezést vagy egy meserészletet, idézetet vagy egy közmondást, ez is lehetséges!

A cég weboldalán számtalan ötletet találsz már külön kategóriákba csoportosítva, ezek alapján tudsz inspirálódni. De ha nem leled a saját kedvencedet, akkor csak írj nyugodtan a StickMe Collection-nek és a cég munkatársai készséggel válaszolnak minden kérdésedre!

A megrendelés menete

Válaszd ki a számodra kedves falmatrica készletet és tedd bele a kosárba, ahány szettet csak szeretnél. Mindegyik készletnél a leírásban megtalálod, hogy pontosan melyik állatfigurából, melyik mintából hány db matricát tartalmaz az adott szett.

A matricákat mindig nagyon sok színben mutatja be a cég a weboldalán, hogy tudj inspirálódni, melyik illik a gyerkőc szobájába. Általában minden szett 24 színben érhető el. Ha mégis ettől eltérő színkombinációt szeretnél, tudakozódj felőle, a cég munkatársai azon vannak, hogy megvalósítsák a fantáziád szüleményeit!

A megjegyzés rovatba írd bele, hogy mi legyen az a szöveg, ami felkerüljön a falra. Ezt követően már csak néhány napot kell várnod és megérkezik a prémium minőségű és egyedi elnevezésű falmatrica készleted!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére