Vadonatúj játékok és védettségi igazolvány - így nyit pénteken a Kalandváros

• 2021. május 06., csütörtök •
A nulladik látogatók már a bejárat felé tartanak a Kalandváros előtt! Nem véletlen, mert a fenntartó új játékokat telepített a holnapi nyitás előtt. Oroszlános alagút és egy új vár: a fejlesztést vállalkozói felajánlás tette lehetővé.
Vadonatúj játékok és védettségi igazolvány - így nyit pénteken a Kalandváros

Az Aptiv Services Hungary Kft.-nek köszönhetően egy oroszlános alagút és egy vár alakú, sok mozgási lehetőséget kínáló elem került a létesítménybe - írja közleményében a fenntartó SZOVA Nonprofit Zrt.
Mint azt a Frisss.hu is megírta, május 7-én, pénteken nyitja meg kapuit Szombathely legnagyobb játszótere, a Kalandváros, ahol közel 50 eszköz biztosít lehetőséget a gyerekek számára az önfeledt szórakozásra és mozgásfejlődésre. Az eddig is gazdag eszközpark most tovább bővült - derül ki a közleményből. A Kalandvárosban mindennél fontosabb a gyerekek biztonsága, ennek a feltételnek természetesen a két új eszköz is maradéktalanul megfelel - írják.

Az oroszlános alagút a kicsik egyik kedvencévé válhat, hiszen alsó korhatár nélkül, 10 éves korig használható, az univerzális torony pedig 2-15 évesek számára ajánlott, csúszdákkal, mászókákkal, kötélalagúttal is felszerelt. Az Aptiv Kft. nemcsak a játékok megvásárlását, hanem telepítését is támogatta.

Péntektől tehát az új eszközöket is kipróbálhatják a gyerekek a Kalandvárosban. Az új szabályozás szerint azonban a létesítményt kizárólag a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő 18 év alatti kiskorúak látogathatják. Ennek értelmében a Kalandvárosba való belépés feltétele az érvényes védettségi és személyazonosságot igazoló igazolvány együttes felmutatása.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére