Ungártól megkérdezték: köztiszteletben álló személyek lejáratására tartja-e fent a propagandalapját?

• 2021. április 16., péntek •
Szombathely Fő terén adta át dr. Szendrő-Németh Tamás a Győri Ítélőtáblának azt a jogerős ítéletét, amiben helyreigazításra kötelezték a budai milliárdos érdekeltségébe tartozó ugytudjuk.hu portált, miután az valótlanságokat közölt a civil bloggerről. A videót a blogger a Facebook-oldalán osztotta meg ma délután - írja a Vas Népe.
Ungártól megkérdezték: köztiszteletben álló személyek lejáratására tartja-e fent a propagandalapját?

A Győri Ítélőtábla jogerős (!) ítélete ellenére az ugytudjuk.hu szerkesztősége a helyreigazításnak máig nem tett eleget. Szendrő-Németh Tamás arra is felhívta ma a cégtulajdonos Ungár Péter figyelmét, hogy az ítélőtábla 90 ezer forint perköltség kifizetésére is kötelezte a lapot kiadó kft-t. Ismert, Szendrő azt a Markusovszky-kórház gyermekosztályának ajánlotta fel.

A budai milliárdos úgy reagált: nem ismeri az ügy részleteit. A blogger azt is megkérdezte az LMP-s politikustól, hogy azért tartja-e fent a milliárdjaiból a „propagandagyárat”, hogy a köztiszteletben álló embereket valótlanságokkal besározzák, majd amikor a bírósági perekre kerül sor, már azt mondják, hogy az egy vélemény volt – ami pedig nem derül ki a cikkekből. Ungár erre úgy válaszolt: Köszönöm, hogy elmondta a véleményét.

A blogger kérdései elől hosszú percekig menekült Ungár Péter, míg az Uránia udvarban megállt, és azt mondta, válaszol.

– Nem akar bocsánatot kérni azért, mert valótlanságokat állított rólam a propagandája? – szegezte a kérdést a blogger az országgyűlési képviselőnek, aki nemmel felelt. Arra, hogy miért nem, pedig úgy válaszolt: – Ezek jogi ügyek, a jogi ügyek lezárultáig nem fogunk semmit tenni. Akkor meg a törvények szerint járunk el.

A civil blogger kérdezett Nagy Donáttal, a Momentum szombathelyi szervezetének elnökével kapcsolatosan is, aki az ugytudjuk.hu szerkesztőségében dolgozik. Ahogy Szendrő fogalmazott: „a Momentum helyi elnöke független újságírót játszik ennél a propagandalapnál”. Ungár azt mondta: „Szerintem az, hogy ez az újság ez ellenzéki elkötelezettségű, és tulajdonosa én vagyok, aki ellenzéki országgyűlési képviselő, ez tiszta. Az olvasók ennek az információnak a tudatában tudnak az információkról véleményt nyilvánítani.”

Az eseménysort telefonjával rögzítette Farkas Balázs is, az ugytudjuk.hu főszerkesztője, aki úgy tűnik, ezúttal kevésbé figyelt a járványügyi szabályok betartására. A civil bloggertől mindössze néhány centiméterre tette telefonját, amit Szendrő többszöri felszólítása ellenére is a blogger arca elé tartott.

Ha kíváncsi rá, hogyan menekült Szendrő-Németh Tamás elől Ungár Péter, nézze meg videón!

ILYEN GYÁVA NYUSZI UNGÁR PETIKE, AMIKOR VALÓDI KÉRDÉSEKRE KELLENE VÁLASZOLNIA A HAZUGSÁGGYÁR PROPAGANDÁJÁVAL KAPCSOLATBAN🐇🐇🐇

Közzétette: Dr Szendrő-Németh Tamás blogja – 2021. április 15., csütörtök


Forrás: vaol.hu
Kép: youtube

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére