Ungár Péter lenézi a szombathelyieket

Vajda • 2021. június 19., szombat •
Ungár Péter lenézi a szombathelyieket, budai milliárdosként azt gondolja, hogy a vidéken élők bedőlnek gyűlöletkeltő propagandájának.
Ungár Péter lenézi a szombathelyieket

Az oligarcha szemmel láthatóan matekból is megbukott. Médiájában egyre-másra jelennek meg a Szombathely gazdasági helyzetével kapcsolatos,  csúsztatásokkal teli uszító "cikkek".

A tény az, hogy az elmúlt években több mint 200 milliárd forintnyi forrás érkezett Szombathelyre. Ez Ungár szerint 0 forint.

A támogatások azóta sem álltak le. Csak az elmúlt hónapokban több mint 355 millió forint plusz forrás jutott a városban működő színházaknak, ahogy működésre és fejlesztésekre is kapott támogatást Szombathely.

(A haverok és rokonok kifizetésére nem feltétlenül jut elég pénz, ezért siránkozik időnként a baloldali önkormányzat.) 

Ungár Péternek már korábban is meggyűlt a baja a számokkal. A saját maga által tulajdonolt ugytudjuk.hu bukott le akkor, amikor olyan közvélemény-kutatási adatokat közölt, melyekben Szombathely lakosságát 101 százalékra tették.

Az ugytudjuk.hu legújabb nyomtatott számát olvasva már meg sem lepődünk, igaz, még nem tudjuk eldönteni, hogy a rosszindulat vagy a butaság szülte a cikkeket.

Ungár Péter a lapjában folyamatosan uszít a fejlődés ellen ahelyett, hogy végre nekiállna dolgozni.

Ungár jelenleg is országgyűlési képviselő, így ha hiányérzete van, lehetősége lenne lobbizni. Ehelyett azonban lenézi a szombathelyieket, amikor azt gondolja, hogy ócska hazugságokkal be tudja őket csapni.

Kép: MTI/Koszticsák Szilárd
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére