Újra a magyar határt védő rendőrökre támadtak a migránsok - videó

• 2022. január 13., csütörtök •
Újra a magyar határt védő rendőrökre támadtak a migránsok és kövekkel rongáltak meg egy rendőrautót Kunbajánál - erről osztottak meg egy videót Magyarország Kormánya Facebook-oldalán. Hozzátették: Magyarország továbbra is megvédi a határait az illegális bevándorlóktól.
Újra a magyar határt védő rendőrökre támadtak a migránsok - videó

A Facebookon közzétett videón jól látszódik, ahogyan migránsok köveket dobálnak, és megrongálnak egy rendőrautót Kunbajánál. A migránsok futva menekültek el.

Ahogyan arról az Origo korábban beszámolt, a Bács-Kiskun megyében szolgálatot teljesítő rendőrök egy körülbelül 15 fős migránscsoport bejutását akadályozták meg. Kunbaja közigazgatási területén 2022. január 12-én 3 óra 45 perckor találták szembe magukat a migránsokkal, akik kődarabokat dobáltak át a határkerítés felett, mely során 

EGY RENDŐRAUTÓ KAROSSZÉRIAELEME MEGSÉRÜLT, VALAMINT A SZÉLVÉDŐJE BEREPEDT. EZT KÖVETŐEN A MIGRÁNSCSOPORT VISSZASZALADT A SZERB MÉLYSÉGBE. 

Az esemény során senki sem sérült meg. A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt feljelentést tesz az illetékes ügyészségen.

Forrás: origo.hu
Kép: pestisracok.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére