Újabb felelőtlen sofőr Vas megyében

• 2020. augusztus 01., szombat •
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának forgalom-ellenőrző járőrei, 2020. július 28-án is ellenőrzést tartottak a 84-es számú főúton. Ennek során több szabálytalan sofőrrel szemben intézkedtek a főút különösen balesetveszélyes útszakaszain.
Újabb felelőtlen sofőr Vas megyében

Sárvár térségében rögzítették a képen látható motoros szabálytalanságát, aki a megengedett 90 km/h helyett 179 km/h sebességgel közlekedett utasával. A soproni férfi a jelentős sebességtúllépéssel nemcsak saját, de utasa testi épségét is veszélyeztette. A forgalom-ellenőrző járőrök a motorost megállították, gyorshajtás miatt 130 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 büntetőpontot adtak. Az intézkedés során a rendőrök megállapították továbbá, hogy a sofőr nem rendelkezett a motor vezetéséhez megfelelő kategóriájú vezetői engedéllyel, ezért 35 ezer forint helyszíni bírságot és 5 büntetőpontot adtak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat! A felelőtlen járművezetők nem csak saját, de mások életét, testi épségét is veszélyeztetik.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon.

... hogy mindenki hazaérjen!


forrás: police.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére