Új tornacsarnokkal gazdagodik az ország nyugati csücske

• 2020. július 13., hétfő •
550 négyzetméteres sportpadló is szolgálja majd a korszerű sportolási lehetőségeket az új épületben, amelynek építése hamarosan megkezdődik a Vas megyei Csákánydoroszlón.
Új tornacsarnokkal gazdagodik az ország nyugati csücske

Az új tornacsarnok több mint 620 millió forintból valósul meg - adta hírül a Magyar Építők portálja közbeszerzési információkra hivatkozva.
A 764 négyzetméteres épületben a tornaterem küzdőterének mérete 18x30 méteres kialakítású lesz, sportpadlót összesen 550 négyzetméteren helyeznek el a csarnokban, továbbá férfi és női öltözőket, valamint vizesblokkokat is kialakítanak.

A tornaterem egy 7,1 méter szabad belmagasságú küzdőrészből, és a hozzá tartozó földszintes kiszolgáló blokkból áll majd. Az épületbe a szélfogó előtéren át lehet bejutni, a bejárat előtt pedig egy fedett-nyitott várakozó tér létesül.

Az előtérből közvetlenül nyílik majd a küzdőtér, a mosdók és az elsősegélynyújtó helyiség. A létesítményt ellátó kazánház külön bejáraton a kültérből közelíthető meg, itt található a füstelvezető, illetve a használati melegvíz tároló tartályok is.

A projekt során a kivitelező feladatát képezi az épület közműcsatlakozásainak megtervezése és megvalósítása is - olvasható a Magyar Építők honlapján.


fotó illusztráció: promenad.hu
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére