Új felállásban fut neki a következő szezonnak a Falco

• 2021. június 18., péntek •
Gasper Okorn családi okok miatt a következő idényre nem tudta vállalni a vezetőedzői szerepet, helyét a Falco eddigi másodedzője, Milos Konakov veszi át.
Új felállásban fut neki a következő szezonnak a Falco

A csapattal 2 Bajnoki címet és 1 Magyar Kupát elhódító szlovén mester azonban továbbra is marad csapat kötelékében. A sikeredző az elmúlt 3 évben megkedvelte Szombathelyt, a szurkolókat, a csapatot és nyitott volt a maradásra. A továbbiakban szakmai tanácsadóként segíti a klub munkáját, amely során részt vesz az edzéseken, meetingeken, de a csapat irányításért Milos Konakov lesz a felelős. A klub ügyvezetője, Gráczer György szerint Milos rengeteget tanult az itt eltöltött 4 év alatt és biztos benne, hogy remek munkát fog végezni.

A szakmai stáb Marko Curoviccal bővül, akit a vezetőedző Milos Konakov választott maga mellé. Marko 1983-ban született Szerbiában és játékosként is hazájában pattogtatott. Edzői pályafutását 2006-ban kezdte a B.C. Vojvodina Novi Sad szerb első ligás csapatának másodedzőjeként, ahol 5 évet töltött el. 2012 és 2017 között az ománi férfi felnőtt kosárlabda válogatott segédedzője volt, majd 2018-ban átvette a vezetőedzői szerepet is. A vírus előtti évben az ománi u18 és u16 utánpótlás válogatottnál volt vezetőedző.


Forrás, kép: falcokc.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére