Törsz egy kocka rosét?

Tóth Eszter • 2016. augusztus 01., hétfő •
Babarózsaszín, borízű csoki a legújabb őrület.
Törsz egy kocka rosét?

A múltkor bemutatott gumicukor után most itt a csoki. Itt a szerelmi bánatos szinglik legújabb barátja, ami egymagában tartalmazza mindazt, ami ilyenkor enyhülést szokott hozni; a csokit és a bort. Elsőre egy alkoholos töltelékkel megspékelt bonbonra gondolhatnánk, azonban a Compartés újdonsága merőben túlmutat ezen a sémán. A halvány rózsaszín árnyalatban pompázó kézműves csokicsoda alapja fehércsoki, színét és különleges ízét pedig a rosé bor és a kandírozott rózsaszirom együttese adja.

Hát nem zseniális? Ennél elegánsabb módon aligha dobhatnátok fel a pénteki csajos estét, sőt még az insta fotókon is remekül mutat. Jó hír, hogy a gyártó világszerte szállít, így akár te is megkóstolhatod ezt az édességet, ha kifizeted érte a 9.95$-os (kb. 2860 Ft) árat. Ha pedig ez nem lenne elég, válogathatsz a Gabonapehely, a Szülinapi torta vagy akár Fánk fantázianevű csokik közül is.

Úgy tűnik a rosé boros gumimaciknak és a rosé sorbetnek leáldozott, ez a csoki lesz a legújabb zászlóshajója az idén nyári „tegyünk mindenbe rosé”-t trendnek. 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére