Tombolabevételből étkezősarok: a kórház gyermekosztálya volt a kedvezményezett

há • 2021. december 01., szerda •
Jótékony célra ajánlották fel a Savaria Szépe verseny szervezői a rendezvényen összegyűlt tombolabevétel összegét: a Markusovszky Kórház csecsemő- és gyermekosztályát teszik komfortosabbá belőle, egy étkezősarkot alakítanak ki a kis ápoltaknak és szüleiknek.
Tombolabevételből étkezősarok: a kórház gyermekosztálya volt a kedvezményezett

Dr. Csákváry Violetta osztályvezető főorvos a Frisss.hu-nak elmondta, hogy a versenyen zsűritagnak is felkérték. - A november 12-én megtartott döntőbe már a tíz legszebb lány került be, az eseménynek a Palace Club adott otthont. A versenyzők négy különböző öltözékben vonultak fel, közben pedig a vendégek az est folyamán tombolajegyeket vásárolhattak. Korábban még nem kaptam ilyen feladatot, de nagyon jól éreztem magam. Én is vettem tombolát, és rám is mosolygott a szerencse. De ami ennél is fontosabb, hogy a programon összegyűlt bevételt a szervezők a kórházi gyermekosztály javára ajánlották fel, amiért kisebb és nagyobb betegeink, az osztályon dolgozók mind nagyon hálásak - fogalmazott az osztályvezető főorvos. Hozzátette, nagyon sok jó ember gyűlt össze azon az estén, akik így segíteni tudtak egy régi tervük megvalósításában.

- Az osztályunk C részlegén kialakítunk egy korszerű étkezősarkot, ennek munkálataihoz járul hozzá a szépségversenyen kapott felajánlás. A fejlesztéssel a nálunk gyógyuló gyerekek és szüleik mindennapjai lehetnek komfortosabbak

- mondta dr. Csákváry Violetta.

Az adományozók közül szinte mindenki érintett volt, ez is kiderült: édesanyaként, rokonként mindannyian megtapasztalták már, milyen szívszorító helyzet, amikor egy kisgyermek kórházba kerül. Az intézmény vezetése és dolgozói pedig örömmel fogadják az ilyen felajánlásokat. És bár forrásaik felhasználásakor a műszerek, a gyógyító berendezések mellett törekednek a részlegek komfortosabbá tételére, mindig nagyon jól jön a civil hozzájárulás a kényelmet szolgáló beruházásokhoz. Megtudtuk: a szépségverseny szervezői decemberben, az ünnepek környékén is gondolnak a Markusovszky Kórház gyermekosztályára.

A Savaria Szépe szépségversenyt november 12-én rendezték meg Szombathelyen, a Palace&Clubban. Az előzsűri kiválasztása után tíz lány jutott a döntőbe, ahol négy különböző ruhaszettben mutatkoztak be a versenyzők. Az est folyamán fellépett a Westside táncsoport, az est sztárvendége pedig Krisz Rudi volt.
Ami pedig a versenyeredményeket illeti, Luxfotó különdíjas lett Kozma Dóra, 1. helyezett Kurucz Kitti, 2. helyezett Kozma Dóra, 3. helyezett pedig Gerencsér Kata.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére