Toborzási helyszínek Vas megyében

• 2022. november 26., szombat •
A „Legyél Te is szerződéses határvadász” toborzó kampány jelenleg is tart.
Toborzási helyszínek Vas megyében

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon továbbra is folyamatos a határvadászok toborzása.

A határvadászok fő feladata az államhatár védelme, az államhatáron történő illegális belépési kísérletek megakadályozása, továbbá az illegálisan belépett személyek feltartóztatása és az ideiglenes biztonsági határzáron történő átkísérése.

Toborzó munkatársaink több helyszínen is várják az érdeklődőket.

  • Celldömölkön, 2022. december 3-án, 17.00 óra és 17.30 óra között, az Ifjúság téren megrendezésre kerülő kézműves vásáron várják toborzóink az érdeklődőket jelentkezési egységcsomagokkal.
  • Szombathelyen, 2022. december 3-án, 18 óra és 20.00 óra között az Aréna Savaria Sportkomplexumban megrendezésre kerülő kosárlabda-mérkőzés helyszínén kérhetnek felvilágosítást toborzóinktól.
  • Sárváron, pedig az Aréna melletti piacon, 2022. december 4-én, 9 óra és 10 óra közötti időben osztanak szórólapot munkatársaink, ahol a képzéssel és a határvadász szolgálattal kapcsolatos információkat kérhetnek az érdeklődők.

A képzéssel kapcsolatban további hasznos információkat online az alábbi linken is találhatnak, valamint bizalommal fordulhatnak a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához!

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Forrás: police.hu

közösség

további frisss

lap tetejére