Több millióba került Karácsony és Ungár szombathelyi látogatása?

Vajda • 2021. július 29., csütörtök •
Óriási a felháborodás Karácsony Gergely szombathelyi haknija miatt. Vannak, akik a költségekre kíváncsiak, de még Czeglédy Csaba is kifejezte a nemtetszését, amiért a városi televízió egy pártpolitikai kampányrendezvényt közvetített.
Több millióba került Karácsony és Ungár szombathelyi látogatása?

Egy héttel Karácsony Gergely és Ungár Péter látogatása után is sokakat foglalkoztat, miért is kellett elfoglalniuk Szombathelyt a budapesti politikusoknak. A városban egyre többen beszélnek arról, hogy miközben gazdasági és járványokokra hivatkozva alig vannak programok, és még a karnevál is elmarad, addig

a baloldal több millió forintos kampányrendezvényt hozott Szombathelyre budapesti politikusok részvételével.

Ne felejtsük el, hogy a Fő téren felállított hang- és fénytechnika, a színpad, a fellépő sztárok gázsija, a marketing és a reklám mind-mind pénzbe kerülnek, ráadásul több millió forintba. Miközben a városvezetés állandóan a pénzhiányra hivatkozva eszközöl megszorításokat, úgy tűnik, pártpolitikai célokra nem sajnálják a pénzt.

Sokan kíváncsiak arra, mennyibe került a kampányprogram, és ki állta a költségeket, de felmerült az is, hogy vajon a város mennyi bérleti díjat kapott a Fő tér használatáért.

Még az ellenzéki térfelet is megosztotta Karácsony Gergely szereplése. Czeglédy Csaba, aki az ellenzéki előválasztáson a Demokratikus Koalíció képviselőjelöltje, a városi televízió élő közvetítése alá kommentelte be azt a jogos kérdést, hogy

miért közvetít a tévé Facebook-oldala egy pártpolitikai eseményt?

Itt is felmerül a kérdés, hogy vajon az ellenzéki pártok fizettek-e a Szombathelyi Médiaközpontnak azért a közvetítésért, melyhez nyilván mozgósítani kellett a városi adófizetők pénzéből működő központ munkatársait.

Nem meglepő, hogy a Médiaközpont ilyen lelkes, hiszen a mostani műsor a budai milliárdos Ungár Péter kampánya volt, aki az LMP elnökségi tagja. A Médiaközpont vezetője, Horváth Zoltán pedig korábban szintén az LMP pártkatonája volt a szombathelyi közgyűlésben.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére