Tízféle sportág mutatkozott be a családi napon

• 2022. november 30., szerda •
Sikeres volt a múlt heti sportágválasztó családi nap a Haladás Sportkomplexumban. Tízféle mozgásformával ismerkedhettek a gyerekek, kipróbálhatták az eszközöket, kérdezhettek, figyelhettek. Több iskolás csoport is kilátogatott az eseményre, a fiatalok igyekeztek megtalálni a nekik való sportot.
Tízféle sportág mutatkozott be a családi napon

Tízféle sportág mutatkozott be a november 25-én, pénteken a Női Erőforrás Társaság által szervezett programon: krav maga, cselgáncs, ökölvívás, kézilabda, labdarúgás, sakk, birkózás, fitt kids, e-sport és atlétika szerepelt a kínálatban. Főként az utánpótláskorú, 6-14 év közötti gyerekeket várták a szervezők, ebben az életkorban ugyanis hosszú távra eldőlhet az életmód.

A házigazdák elmondták, hogy fontosnak tartották megismertetni a szombathelyi gyerekekkel az itt elérhető lehetőségeket, hogy könnyebb legyen a választás. A céljuk az volt, hogy a mozgással, sporttal elérjék, a mai ifjúság egészségesebben éljen, jobban tudják kezelni a stresszt, a sport által fejlődjön a személyiségük, akár jobban is tanuljanak, és az élet minden területén jó csapatjátékos váljon belőlük. Mindez a mozgás jótékony hatásai közé tartozik.

A program a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére