Tévhitek a szerelemről

frisss.hu Forrás: hazipatika.com • 2016. február 29., hétfő •
Van, ami a valóságban nem úgy működik, mint a romantikus filmekben. Leleplezzük!
Tévhitek a szerelemről

Ülünk a tévé előtt, a moziban, vagy éppen egy romantikus könyvet forgatunk, és azt hisszük, amit ott látunk, hallunk, az a normális egy kapcsolatban, és azon dolgoknak szeretnénk megfelelni. Ha pedig nem úgy alakul, azt hisszük, hogy valamit rosszul csinálunk, de nem! A tévhitek által boldogtalanná válunk. Egy amerikai felmérés szerint az emberek mintegy 20 százaléka magányosnak érzi magát, és úgy gondolja, a magány nagymértékben hozzájárul az élettel való elégedetlenségéhez.

Nézzük, mik a tévhitek:

1. Van valaki a világon, a Nagy Ő, aki pontosan passzol hozzánk, és csak vele lehetünk egész emberek!

2. A szerelem első látásra az igazi, (minden más csak időpazarlás): amikor először megpillantod a másikat, és érzed, hogy megtaláltad azt, akit egész életedben kerestél!

3. Az igazi szerelem a tökéletes boldogság állapota, amikor mindig nevetés az élet, nincsenek gondok. Mindent a szerelem határoz meg, ettől pedig csak örömök érhetnek minket.

4. Az a sorsunk, hogy találkozzunk az Igazival. Van valaki, akit hozzánk rendelt a sors, csak meg kell találni! (Na, ebben hisznek a legtöbben… Mi is. Ti is. Ők is. Ez akár még igaz is lehet!)

5. Az igazi szerelem egészséges velejárója a féltékenység.

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére