Tégla épület 20 millió alatt? Irány Nyíregyháza!

szponzorált tartalom • 2020. január 25., szombat •
A lakáskörülmények nagyban meghatározzák, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Bár a nagyvárosok, mint Budapest, Pécs vagy Győr számos biztos munkalehetőséggel és nemzetközi projektek megtalálásával kecsegtetnek, érdemes lehet a kevésbé frekventált településeken is megvásárolható épületek után nézni. Az eladó lakások Nyíregyházán például egészen jó áron egészen jó lehetőségeket rejtenek. Íme néhány ok, amiért érdemes a környéket választani!

Tégla épület 20 millió alatt? Irány Nyíregyháza!

Vállalkozások előnyben!

A vidéki városokban vállalkozni sokkal könnyebb feladat, mint Budapesten indulni egy céggel. Sok helyen kedvezőbb az iparűzési adó, könnyebben pályázhatunk különböző támogatásokra, és a közkeletű hittel ellentétben jó eséllyel találtunk megfelelő munkaerőt, elfogadható feltételekkel. A vidéki nagyvárosok már nem számítanak a világ végének - a digitális megoldások korában a határok már alig léteznek. 

Ha nem Budapestet, hanem valamelyik megyei jogú várost választjuk, jó eséllyel kisebb konkurenciával, mégis fizetőképes közönséggel találkozunk. Számos költség, például az irodabérlés és a szállítás árai is kedvezően alakulnak, ráadásul nyugodtabb ütemben, kisebb verseny mellett tudjuk a megélhetésünket biztosítani.

Miért pont Nyíregyháza?

Az Ingatlannet.-hu-n nyíregyházi eladó lakásokból már 20 millió forint alatt is találunk tégla építésű, igényes és időtálló elrendezésű változatokat. Ezeket a lakásokat olcsón tarthatjuk fent, és akár a budapesti ár töredékéért is kényelmes és egészséges körülményeket biztosíthatunk magunknak. 

Nyíregyháza folyamatosan fejlődik. A környék ipara biztos megélhetést biztosít, a felsőoktatási intézményeknek köszönhetően pedig a fiatalok is sokáig a városban maradhatnak. A szép környezet és a vidéki városokra jellemző nyugalom mellett a nagyvárosi kényelemről sem kell lemondanunk. 

Örökösföld az új Józsefváros?

Aki valaha keresett már lakást Nyíregyházán, biztosan találkozott Örökösföld nevével. Ez a terület a város rosszhírű negyedei közé tartozott, hasonlóan a pesti 8. kerülethez. Nem meglepő módon ez a környék is hasonló fejlődést járt be. Az egykori romos és kellemetlen hangulatú városrész folyamatosan fejlődik, ma már fiatalos és modern központtá kezd alakulni. 

Remek adottságaik miatt a nyíregyházi eladó lakások ideális befektetést jelentenek, ha készen állunk rá, hogy a fővároson kívüli területeket is meghódítsuk. Egy megfelelően kiválasztott ingatlan hosszú évtizedekre nyugalmat és egészséges környezetet garantál.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére