Távozik a Körmend edzője

MTI, kép_hunsport.com • 2020. május 26., kedd •
Távozik posztjáról Matthias Zollner, az Egis Körmend férfi kosárlabdacsapatának a vezetőedzője.
Távozik a Körmend edzője

A vasi klub kedden honlapján közölte, hogy a német tréner két szezon után kilép a szerződéséből. "A kiváló szakemberrel további egy szezonra szóló szerződésünk volt, de klubunk hosszabb távon tervezett vele, ezért a következő három idényre érvényes megállapodásról folytattunk vele tárgyalásokat. Matthias Zollner végül úgy döntött, hogy él a szerződésében foglalt kivásárlási lehetőséggel, és máshol folytatja munkáját" - jelentette be a Körmend.
 

A 39 éves szakember köszönetet mondott a városnak és a szurkolóknak az elmúlt másfél évben eltöltött közös időért. "Azt hiszem, hogy sikeres másfél, de mondhatjuk, hogy két szezon áll mögöttünk, hiszen tavaly megnyertük az Alpok Adria Kupát, és másodikak lettünk a bajnokságban úgy, hogy az elődöntőben Mario Delas nagyon szerencsétlen és súlyos sérülést szenvedett. Aztán a következő idényben megmutattuk, hogy nagyon erős csapatot sikerült építeni. Azt gondolom, hogy minimum az előző eredményt biztosan hozni tudtuk volna. Ugyanakkor az a véleményem, hogy a koronavírus okozta járvány a körmendi kosárlabdázás elmúlt éveinek talán egyik legnagyobb lehetőségét vette el arra, hogy a csapat újabb bajnoki címet szerezzen" - fejtette ki Matthias Zollner.

A piros-feketék az NB I második helyén álltak, amikor a szövetség március 17-én befejezettnek nyilvánította a 2019/2020-as szezont.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére