Távozik a Falco mindenese

• 2020. augusztus 12., szerda •
Pichler Gergely rengeteget tett a szombathelyi sárga-feketékért, 20 éve dolgozik szakadatlanul a klub sikereiért, ám most úgy érzi elfáradt, levegőre van szüksége.

Távozik a Falco mindenese

A Falco technikai vezetője egy levelet fogalmazott meg a klub honlapján, amelyben búcsút vesz a szurkolóktól:

"Tisztelt Falco szurkolók,

2-3 éve érlelt komoly döntést hoztam meg. Július 13-án beadtam felmondásom a klubnál. Több időt szeretnék a családommal tölteni, kislányom iskolás lesz szeptembertől ami egy komoly lépcsőfok. Elfáradtam - kimerültem, ez a munkakör folyamatos erőfeszítésekkel jár, hétköznapok - hétvégék - folyamatos utazások. Utóbbi években már a nyári szünet is végig feladatokkal telt meg. Maximális energiákkal a kosárlabda szeretetének szenvedélyével igyekeztem végezni a mindennapi munkámat. A klub óriási fejlődésen ment keresztül ami egy direkt BL csoportkörbe kerüléssel csúcsosodott ki, büszke vagyok arra, hogy ennek részese lehettem. A 2 bajnoki cím megszerzése óriási siker, az örök rivális Körmend otthonában melyek csapatmunka által születtek.

Ezer szállal kötődöm Szombathely városához, itt születtem majd 1994-től a Falco igazolt utánpótlás játékosa voltam. 2000 óta dolgoztam a klubnál. Most úgy érzem, hogy friss levegőre van szükségem. Gráczer Úr azonnal marasztalni próbált, ami jól esett és nagyra értékelem az erőfeszítéseit, ugyanígy a tulajdonos város képviselőjével is egyeztettem. A jövő mit hoz nem lehet tudni, lehetséges, hogy visszakanyarodom a kosárlabda irányába később.

Felmondási időmet augusztus 31-ig kitöltöm, és teljes munkaidőben végzem feladataimat addig. Az utódommal, Gábor Mátéval 3 éve dolgozom együtt, úgy érzem felkészült a feladatra. A csapat sikeréért szorítok. Kívánom, hogy a sárga-fekete mezre felkerüljön a 3. csillag!!!

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!"


fotó: falcokc.com
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére