Tarolt a Dobó SE az Atlétikai Magyar Szuper Liga döntőjében

• 2020. szeptember 14., hétfő •
A hölgyek és a férfiak is kitettek magukért a Lantos Mihály Sportközpontban, ahol a legjobb férfi versenyzőnek járó díjat Halász Bence érdemelte ki, míg a nőknél Krizsán Xénia diadalmaskodott.
Tarolt a Dobó SE az Atlétikai Magyar Szuper Liga döntőjében

A hölgyek kalapácsvető versenyében Gyurátz Réka magabiztosan győzött 68.90 méteres dobásával, klubtársa, Németh Zsanett lett a második 60.44-gyel, a harmadik helyet pedig Orbán Éva szerezte meg 59.16 méteres dobásával. A negyedik helyet az a Viszkeleti Villő szerezte meg, aki serdülőkora ellenére 59.09 méteres egyéni csúcsával az idei U20 világbajnokság nevezési szintjét túldobta, ezzel elérve a nap másik legbiztatóbb eredményét - számolt be a Magyar Atlétikai Szövetség hivatalos oldala.

A Szuper Liga döntő legjobb férfi eredményét Halász Bence érte el kiváló, 78.69 méteres dobásával, amivel megnyerte a férfi kalapácsvetés Szuper Liga döntőjét, és az abszolút versenyt is. A második helyen az olimpiai bajnok Pars Krisztián végzett, aki idei legjobbját érte el, 74.89 méteres eredményével. A harmadik Rába Dániel lett 72.71 méteres dobása nyomán.


fotó: atletika.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére