Tábor a középiskolás korosztálynak? Miért ne?

• 2020. augusztus 13., csütörtök •
Kevés szervezett nyári elfoglaltság jut a nagyobbacska gyerekeknek, hiszen már felügyelet nélkül is eltöltik otthon a napot. De elég ez? Beszédes elnevezést kapott az augusztus utolsó hetére tervezett, kamaszokhoz szóló szombathelyi tábor: a Kortárs Aktiválót a Vasi Ifjúságért Egyesület szervezi, és a programban lesz bringázás, fürdés, és sok-sok beszélgetés az ifjúságról, a városról, rejtélyekről. A felhívást a közösségi médiában tették közzé.
Tábor a középiskolás korosztálynak? Miért ne?

14 és 16 év közöttiek jelentkezését várják az augusztus 24. és 28. között megrendezendő, naponta reggel 9-től délután 5-ig elfoglaltságot nyújtó táborba, amelynek a bázisa az Agora MSH lesz (Március 15. tér 5.). A felhívás szerint előny, ha a jelentkező fiatal Szombathelyen lakik, vagy ide fog szeptembertől suliba járni, ha nyitott személyiség, és szeretne új „arcokat” megismerni, ha szeret csapatban dolgozni, együttműködni, szervezkedni, ha van saját bicaja és szeret mozogni. Azt írják, amit a résztvevők kapnak: fiataloknak szóló hasznos infókat, napi egyszeri meleg étkezést, kerékpártúrát (2*12 km), kalandparkozást, fürdést, rejtélyeket a városról, és még sok új élményt.

A tábor szervezője a Vasi Ifjúságért Egyesület, partnerük pedig a Szombathelyi Szépítő Egyesület. Információkért Borsos Lászlót és Cser Ágnest lehet keresni az említett szervezeteknél. Előregisztráció (név, életkor és elérhetőségek megadásával) augusztus 18-án 12 óráig lehetséges a vasiifjusagertegyesulet@gmail.com e-mail-címen vagy a 06 30 141-4903-as telefonszámon.

A tábort 15 fő részvételével tartják meg. Túljelentkezés esetén a szervezők választják ki a résztvevőket a fentiek alapján.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére