Kérdezz - felelek - Szurkolói ankétra hívta a Haladás vezetősége és az új játékosok a szimpatizánsokat

• 2020. január 24., péntek •
Az esemény előtt egy hatalmas kupával búcsúztak a szurkolók Halmosi Pétertől, megköszönve neki a Haliért tett sokéves szolgálatát. A rögtönzött kis ünnepséget követően színre léptek a főszereplők.

Kérdezz - felelek - Szurkolói ankétra hívta a Haladás vezetősége és az új játékosok a szimpatizánsokat

Először Schimmer Szabi ragadta magához a szót a kissé megilletődött légkörben. Mint mondta, nagy motiváció érez magában, bizonyítani szeretné, hogy kár volt őt leírni a nyáron. Bemutatkozott a szurkolóknak Verpecz István. A kapusnak az elmúlt 5 hónapban nem volt klubja. Köszönetet mondott a debreceni edzés-lehetőségekért, hogy ha átmenetileg is, de befogadták. Olyan csapatba kerültem, ami többre hivatott, számos NB I-es játékossal a soraiban. Nincs mese, bent kell maradni! - fogalmazott a Hali új portása. Rácz Ferenc nem kellett bemutatni, 10 éve távozott, kapott hideget-meleget a stílusa miatt és ahogy ő fogalmazott ez most is benne van a levegőben. Jövő héttől minden mérkőzés háború lesz a csapat számára - mondta -, tartozom ennek a klubnak, hiszen itt nevelkedtem, Szombathely utcái adtak nekem álmokat.


Devecseri Szilárd üdvözlés helyett rögtön elnézést kért a szurkolóktól a megafonos megmozdulásáért, amit még ZTE-mezben követett el Kaposváron, ellenszenvet váltva ki ezzel jó pár Hali-szurkolóból. Deve sokadjára tért vissza Szombathelyre, és kész arra, hogy segítse a csapatot.


A játékosok nem kaptak kérdéseket, így távozhattak. Mátyus János vezetőedző ragadta magához a szót. Sok minden negatív most még, de most sem és a későbbiekben sem tekintek visszafelé és nem is keresek kifogásokat. Tisztában vagyok vele, hogy itt a szurkoló plusz 1 embernek számít. Azt is tudom, hogy nagyon nehéz lesz az első meccs, lehet már a találkozó közben kritika ér minket, bízom benne, hogy 1-2 hét múlva mindenkit egységesen magunk mögött tudhatunk - mondta a tréner és hozzátette: a csapatból eddig hiányzott a győzni tudás. Pedig a keret minőségét tekintve egyáltalán nem itt kellene tartania a társaságnak. Kiemelte: még egy klasszikus befejező csatárra mindenképpen szükség van.


Séllei Árpád ügyvezető a szimpatizánsok kérdésére leszögezte, hogy Supka Attilát nem ő hozta, de ő küldte el a nem megfelelő szakmai munka miatt. Arról is beszélt, hogy Mátyus teljesen más feltételekkel jött, nem is érdekli mi van a szerződésében. A pénz most másodlagos csak az eredmény számít! Megemlítette azt is, hogy pofátlan pénzeket kérnek el a magyar játékosok, ezért is érkeznek tömegével külföldiek a magyar klubokhoz. Mi most a fiataloknak szentelünk bizalmat - mondta Séllei Árpád és hangsúlyozta, hogy mindenki megkapta a pénzét az utolsó fillérig, és ütemezetten törlesztik adósságukat a Sportkomplexum felé.


 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére