Szülőből pedagógus, pedagógusból informatikus - beszélgetés a digitális tanrendről

• 2020. június 29., hétfő •
A digitális tanrend hatása lesz a témája annak a szakmai kerekasztal-beszélgetésnek, amelyet pedagógusok és szülők részvételével rendeznek június 30-án, kedden délután 5 órakor az ŐrvidékHázban.
Szülőből pedagógus, pedagógusból informatikus - beszélgetés a digitális tanrendről

Nem volt még példa arra, hogy egy világméretű járvány megfékezése, az emberi élet védelme érdekében szükségessé vált a személyes kapcsolatok minimalizálása. Bezártak az iskolák és óvodák, azok tevékenysége átkerült a virtuális térbe. A szülő pedagógus lett, a pedagógus meg informatikus, és sorolhatnánk a különböző szerepcseréket. Hogyan és mit tanultunk ebből a speciális helyzetből? Mit mutatnak a statisztikák? Erről beszélgetnek szakemberek és laikusok a keddi programon a 11-es Huszár út 40. szám alatti ŐrvidékHázban.

A digitális tanrend hatása a családok hétköznapjaira pedagógus- és szülői szemmel - ez a címe a beszélgetésnek, amelyen részt vesz Fodor István tankerületi igazgató, Horváth Győzőné Pintér Andrea tanító, Hende Ildikó tanító, Sándor Viktória gyógypedagógus, Borsos-Lajos Krisztina szülő.

illusztráció: pewresearch.org

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére